Hangouts Meet on uudistettu versio Googlen tutusta videoneuvottelussa, jonka kehityksessä on erityisesti huomioitu neuvotteluun liittymisen helppous ja tiimityöskentelyn sujuvuus. Perinteinen Hangouts pysyy edelleen käytössä, sillä Meet-versiota pääsee käyttämään vasta kun organisaation pääkäyttäjä on sallinut hallintakonsolista Meet-kokoukset. 
Hangouts Meet on pääosiltaan hyvin samanlainen kuin perinteinenkin Hangouts. Keskeisimpinä uudistuksina on 30 samanaikaista osallistujaa (Enterprise versiossa, Basic ja Business jatkavat 25:llä), uudistuneet liittymislinkit, Enterprise asiakkaiden liittymis PIN-koodi ja uusi raikkaampi ulkoasu videoneuvotteluille. 
Samassa yhteydessä Google julkaisi myös uudistuneen version Hangouts chatistä, mutta tämä on toistaiseksi saatavissa ainoastaan Early Adaptors -ohjelmaan valituille organisaatioille. Tulevaisuudessa voidaan kuitenkin siis odottaa, että myös kirjoitetut pikaviestitoiminnot tulevat uudistumaan. 

Mia
Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ Hangouts On Air vihdoin myös Suomessa
15 elokuuta, 2012

Google Finland julkaisi tänään kauan odotetun ja takuulla mielekkään uutisen: Google+ Hangouts On Air on vihdoin käytett...