17102_TAS_Web-Banner_1080x1080

Mistä on kyse?

The Anywhere School on Google for Educationin järjestämä virtuaalitapahtuma, joka tänä vuonna järjestetään tiistaina 7.6. klo 20.00 Suomen aikaan. Kansainväliseen lukuvuodenkiertoon aikataulutettu tapahtuma pitää sisällään viimeisimpiä uutisia Google for Educationin tuoteperheestä, käyttäjäkokemuksia ja esimerkkejä tulevista toiminnallisuuksista - uusia päivityksiä ja toimintoja Google for Educationiin julkistetaan kesän aikana yli 30!

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittautumaan pääsee tämän linkin kautta. Ilmoittautuneille toimitetaan lähempänä ajankohtaa osallistumislinkki itse tilaisuuteen.

Mitä seuraavaksi?

Mikäli olet opettaja, aivan aluksi orientoidu alkavaan ja ansaittuun lomaansi! Sen jälkeen ilmoittaudu mukaan, varaa tiistai-illaksi kulmasohva tai laiturinnokka, kuppi hyvää kahvia ja osallistu The Anywhere School -virtuaalitapahtumaan. Ja vaikket olisikaan opettaja, saa tulevaan lomakauteen orientoitua ja ehdottomasti myös The Anywhere Schooliin osallistua! Jos et millään pääse mukaan, voit myöhemmin lukea keskeisimmistä julkistuksista ja tapahtuman terveisistä blogistamme.

Tulevan lukuvuoden suunnittelussa kannattaa muistaa Cloudpointin uudistuneet Google for Education -koulutukset opettajille. Lue koulutuksista lisää tämän linkin kautta.

(kuva: Unsplash/Ethan Robertson)

Sami M. BIO_final

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Oma materiaali talteen Drivelta
Oma materiaali talteen Drivelta
24 toukokuuta, 2022

Lukuvuoden lopussa voi koulun tai työpaikan vaihtuessa eteen tulla tilanne, jossa oppilaan tai opettajan materiaalit on ...

Älä täytä Chromebookia turhaan -  valitse, tallennatko pilveen vai laitteelle
Älä täytä Chromebookia turhaan -  valitse, tallennatko pilveen vai laitteelle
13 syyskuuta, 2021

Chromebook on oppilaitosten ja yritysten helppokäyttöinen ja ketterä työkalu - laite käynnistyy nopeasti, päivittää itse...