Google Drivellä on mahdollista luoda ja käyttää itse luotuja ja mallikirjastoon tallennettuja mallipohjia. Luomalla malleja saat esim. yhtenäistettyä organisaatiosi asiakirjat samannäköisiksi ja omalla logolla varustetuksi. Tällä tavoin kaikilla käyttäjillä on aina saatavilla yhtenäinen ja ajantasalla oleva pohja asiakirjoille ja esityksille.

Malligalleria on vaihtanut paikkaa aikaisemmasta ja nykyisin sen löydät seuraavan ohjeen avulla:
Avaa Luo -valikko ja valitse Liitä lisää sovelluksia.

Etsi sovellus Drive Template Gallery.

Liittääksesi sovelluksen Driveen, valitse Yhdistä oikeasta yläkulmasta.

Valitse OK.

Kun sovellus on yhdistetty Drivee, pääset jatkossa mallikirjastoon suoraan Luo -valikosta.

Kun siirryt malligalleriaan, näkyville tulee organisaatiosi tallennetut mallit. Jokaisen mallin kohdalla on Käytä tätä mallia -painike, jota klikkaamalla mallipohjan saa käyttöön. Dokumenttia voi tällöin muokata normaalisti ja se tallentuu automaattisesti Oma Driveesi. Tarjolla käytettäväksi on myös paljon julkisia malleja.
Jos haluat lisätä galleriaan luomasi mallin, oikeassa yläkulmassa on Lähetä malli -painike, jonka kautta tämä onnistuu.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!