Google Finland julkaisi tänään kauan odotetun ja takuulla mielekkään uutisen: Google+ Hangouts On Air on vihdoin käytettävissä myös Suomessa.

Google Finland kirjoittaa blogissaan: "Hangouts on Airin avulla ryhmä ihmisiä voi keskustella verkossa videon välityksellä siten että kuka tahansa voi seurata keskustelua reaaliaikaisena lähetyksenä. Lanseerauksen jälkeen palvelun ovat löytäneet niin aloittelevat bändit, julkkikset, suuret mediayhtiöt kuin valveutuneet kansalaiset joilla on jotain sanottavaa."

Google+ Hangouts On Air- toimintoa on kauan odotetty Suomeen ja nyt se on saatavilla, joten jokainen halukas voi aloittaa suoran lähetyksen koko maailmalle vain muutamalla klikkauksella.
  • Lähetyksen julkistaminen: Valitsemalla “Enable Hangouts On Air” voi tehdä suoran lähetyksen Google+:ssa, YouTube -kanavalla tai omilla tai yrityksen nettisivuilla.
  • Seuraajien määrä: Online-katsojien määrän näkee lähetyksen aikana.
  • Tallentaminen ja uudelleen lähettäminen: Suoran lähetyksen päätyttyä video tallentuu automaattisesti käyttäjän YouTube -kanavalle ja päivittyy Google+:aan. Tämä helpottaa lähetyksen jakamista ja siitä keskustelemista myöhemmin.




Hangouts On Air on kaikkien Google+-käyttäjien saatavilla. 
Muiden julkaisemia julkisia lähetyksiä voi tarkastella osoitteessa https://plus.google.com/hangouts.


Lähde: Google Finland Press Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
10 maaliskuuta, 2017

Hangouts Meet on uudistettu versio Googlen tutusta videoneuvottelussa, jonka kehityksessä on erityisesti huomioitu neuvo...

Google Chat ja huoneet Gmailissa
Google Chat ja huoneet Gmailissa
1 syyskuuta, 2020

Google Hangouts Chatin nimi lyheni heinäkuussa Google Chatiksi ja samalla Gmail sai muutamia mielenkiintoisia laajennuks...