Internetissä shoppailu on nykyään hyvin arkipäiväistä: helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Suosion räjähtäessä erilaisia verkkokauppojakin ympäri maailmaa on noussut esille huikeaa tahtia. Siksi joskus saattaakin olla hankalaa määritellä, mitkä tarjolla olevista vaihtoehdoista ovat hyviä, mitkä eivät? Sillä myönnettäköön, verkkokauppojen laajaan kirjoon mahtuu myös niitä, joista tilaaminen ei välttämättä kannata.

Google on kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan! Google Trusted Stores on uusi merkki, jonka Google myöntää verkkokaupoille, jotka vastaavat sen laatuvaatimuksia. Näin asiakas tietää verkkokaupassa nähdessään Google Trusted Stores- merkin, että tilaaminen on turvallista ja verkkokauppa toimii erinomaisesti. 
Taatakseen kaupanteon kulun Google paitsi asettaa tarkat kriteerit verkkokaupoille, joille myönnetään Google Trusted Stores- merkki, mutta Google myös tarjoaa ostoturvan asiakkaan tueksi.Jos näet Google Trusted Stores- merkin selatessasi verkkokauppaa, klikkaamalla sitä saat lisätietoja kyseisestä verkkokaupasta. Erityisesti toimitusten sujuvuutta ja asiakaspalvelun laatua seurataan.


Google Trusted Stores- tuote on uusi ja sen kehitystyö jatkuu, siksi pieniä ulkonäöllisiä muutoksia saattaa olla tiedossa. 
Toistaiseksi vain US- verkkokaupat voivat hakea itselleen Google Trusted Stores- laatumerkkiä.

Tutustu aiheeseen Google Trusted Stores kotisivulla.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutuus: Google Trusted Stores
Uutuus: Google Trusted Stores
8 kesäkuuta, 2012

Internetissä shoppailu on nykyään hyvin arkipäiväistä: helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Suosion räjähtäessä erilaisia verk...

Google Meet uutuus: näytönjako videoille
Google Meet uutuus: näytönjako videoille
22 huhtikuuta, 2020

Viime viikkojen kysytyimpiä kysymyksiä on ollut Google Meet -videoneuvottelussa toistettavien videoiden äänien saaminen ...

Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
28 syyskuuta, 2016

Monet pienet toiminnot helpottavat kiireistä arkea ja auttavat paikantamaan tietoa juuri silloin kun sitä tarvitset. Yks...