Internetissä shoppailu on nykyään hyvin arkipäiväistä: helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Suosion räjähtäessä erilaisia verkkokauppojakin ympäri maailmaa on noussut esille huikeaa tahtia. Siksi joskus saattaakin olla hankalaa määritellä, mitkä tarjolla olevista vaihtoehdoista ovat hyviä, mitkä eivät? Sillä myönnettäköön, verkkokauppojen laajaan kirjoon mahtuu myös niitä, joista tilaaminen ei välttämättä kannata.

Google on kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan! Google Trusted Stores on uusi merkki, jonka Google myöntää verkkokaupoille, jotka vastaavat sen laatuvaatimuksia. Näin asiakas tietää verkkokaupassa nähdessään Google Trusted Stores- merkin, että tilaaminen on turvallista ja verkkokauppa toimii erinomaisesti. 
Taatakseen kaupanteon kulun Google paitsi asettaa tarkat kriteerit verkkokaupoille, joille myönnetään Google Trusted Stores- merkki, mutta Google myös tarjoaa ostoturvan asiakkaan tueksi.Jos näet Google Trusted Stores- merkin selatessasi verkkokauppaa, klikkaamalla sitä saat lisätietoja kyseisestä verkkokaupasta. Erityisesti toimitusten sujuvuutta ja asiakaspalvelun laatua seurataan.


Google Trusted Stores- tuote on uusi ja sen kehitystyö jatkuu, siksi pieniä ulkonäöllisiä muutoksia saattaa olla tiedossa. 
Toistaiseksi vain US- verkkokaupat voivat hakea itselleen Google Trusted Stores- laatumerkkiä.

Tutustu aiheeseen Google Trusted Stores kotisivulla.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Valitse offline-tilaan tallentuvat Google Dokumentit
Valitse offline-tilaan tallentuvat Google Dokumentit
19 huhtikuuta, 2016

Olen kuullut monissa koulutuksissa kysymyksiä liittyen Google Dokumenttien offline-ominaisuuksiin. Kaikille käyttäjille ...

Nyt onnistuu Dokumenttien muokkaaminen offline- tilassa
Nyt onnistuu Dokumenttien muokkaaminen offline- tilassa
29 kesäkuuta, 2012

Kauan odotettu toiminto Drive App:in iOS:lle lisäksi on ollut offline- toiminto Dokumentteihin. Google on julkaisi myös ...

Google+ muistuttaa jatkossa syntymäpäivistä
Google+ muistuttaa jatkossa syntymäpäivistä
29 elokuuta, 2012

Google+, tuo hurjaa vauhtia kehittyvä komeetta, on jälleen saanut mukavan lisän toimintojensa laajaan kirjoon. Jatkossa ...