Google Workspace for Education lanseerasi oppilaitoskäyttöön viime keväänä neljä eri lisenssitasoa: ilmaisen Fundamentalsin, tietoturvaan keskittyvän Standardin, opetuksen ja oppimisen lisätyökaluja sisältävän Teaching & Learning Upgraden sekä kaiken edellisen ja vähän muutakin sisältävän Education Plus-lisenssin.

Lisenssitason päivitys avaa uusia mahdollisuuksia

Fundamentals-lisenssi sisältää kaikki perustyökalut, mitä nykyaikainen digitaalinen koulutyöskentely tarvitsee, ja sitä päivitetään tasaiseen tahtiin. Kuitenkin paljon toivotuista pedagogisista ominaisuuksista esimerkiksi Meetin pienryhmätoiminto, kyselyt ja äänestykset sekä Classroomin sovellusintegraatiot ja laajennukset julkaistaan vain Teaching & Learning Upgrade- ja Education Plus-lisenssille, ja näistä ominaisuuksista varsinkin Meetin toiminnot ovat olleet kysyttyjä etäopetusjaksojen aikana. 

Lisenssitason päivitys nähdään usein suorana kulueränä, mutta sen luomia mahdollisuuksia ei niinkään painoteta. Google Workspace for Education -lisenssit ovat maltillisen hintaisia suhteessa kilpaileviin opetuksen ja oppimisen digitaalisiin palveluihin - Teaching & Learning Upgrade kustantaa 2,50 euroa kuukaudessa per käyttäjä, ja lisenssejä voidaan ottaa juuri haluttu määrä, kohdistaa ne halutuille henkilöille ja lopettaa tilaus kalenterikuukauden irtisanomisajalla. 

Pandemiatilanteen vaihdellessa etäopetus voi tulla
paikallisesti tai laajemminkin eteen

Teaching & Learning Upgrade -lisenssin saa aktivoitua pikaisesti ja sen pedagogisilla työkaluilla tehostetaan oppilaiden oppimista ja opetuksen koordinointia niin etäopetuksessa kuin perinteisessä lähiopetuksessakin. 

Mikäli Teaching & Learning Upgraden pedagogiset ominaisuudet kaipaavat koulutustukea, löytyy koulutusvalikoimastamme apua myös siihen.

Lisätietoja ja tilauksen tekeminen tapahtuu ottamalla yhteys myynti@cloudpoint.fi tai tällä lomakkeella.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

COOL-verkkotyöpöytä nyt maksutta Chrome-lisenssiasiakkaillemme
COOL-verkkotyöpöytä nyt maksutta Chrome-lisenssiasiakkaillemme
13 lokakuuta, 2020

Erilaiset verkkotyöpöydät ovat laajalti käytössä opetuksessa. Me tuomme markkinoille uuden ratkaisun nimeltään COOL. Sen...

Ohjaa oppilaat samalle verkkosivulle uuden Share to Classroom-lisäosan avulla
4 syyskuuta, 2015

Share to Classroom on uusi Chrome-lisäosa Googlelta oppilaitoksille. Sen avulla opettajat voivat helposti jakaa verkkosi...