Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyttöisiä oppimisen ja opettamisen työkaluja, jotka sopivat kaikille kouluasteille. Google Workspace for Educationia käyttää jo yli 170 miljoonaa oppilasta ja opettajaa ympäri maailmaa.

Google Workspace for Educationista on oppilaitoksille tarjolla neljä eri versiota. Niiden ansiosta oppilaitos voi valita käyttöönsä ominaisuudet, jotka sopivat juuri sen tarpeisiin. Neljästä versiosta yksi on maksuton ja kolme maksullista.

Edellisessä tämän sarjan postauksessa tarkastelimme Google Workspace for Educationin maksutonta Fundamentals-versiota.

Seuraava vaihtoehto neljästä versiosta on Standard, joka pitää sisällään kaikki Fundamentalsin ominaisuudet sekä niiden lisäksi paljon monipuolisia tietoturva- ja analytiikkatyökaluja.

Opetukseen käytettävä tieto- ja viestintätekniikka on laaja alue. Varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ulottuva skaala pitää sisällään kaiken kevyistä piirto-ohjelmista ja oppimispeleistä laajoihin virtuaalisiin oppimisympäristöihin ja teollisen standardin mukaisiin erityisohjelmiin. Toimintaa on laidasta laitaan - käyttäjiä, laitteita sekä sovelluksia on paljon ja tietoliikenteen kapasiteettitarpeet ovat suuret.

Standard-lisenssi on suunnattu tietohallinnon ja käyttäjänhallinnan tarpeisiin tietoturvauhkien tunnistamiseksi. Lisenssillä voidaan myös optimoida järjestelmän käyttöä käyttötietojen perusteella - käyttötietoja voidaan hyödyntää osin pedagogisiin tarkoituksiin esimerkiksi Classroomin lokitietojen avulla.

Standardin tilaava oppilaitos saa käyttöönsä 100 Tt pilvitallennustilaa, jota oppilaitos voi ylläpitää ja kohdentaa haluamallaan tavalla.

Standard-lisenssin hinta on 2,20 euroa / oppilas / vuosi.

> Lue tästä tarkemmin Standardin ominaisuuksista.

> Tästä pääset vertailemaan Standardia muihin Google Workspace for Educationin versioihin.

Tarvitsetko apua valintaan?

Cloudpointissa tunnemme Google Workspace for Educationin eri versiot kuin omat taskumme! Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä versio sopisi parhaiten oppilaitokseesi.

Jos tuntuu siltä, että oppilaitoksesi opettajat tarvitsevat lisäkoulutusta Googlen työvälineiden käyttöön, tutustu ihmeessä Cloudpointin monipuolisiin ja käytännönläheisiin Google for Education -koulutuksiin! 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Esittelyssä Google Workspace for Educationin versiot: Education Plus
Esittelyssä Google Workspace for Educationin versiot: Education Plus
14 syyskuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...

Esittelyssä Google Workspace for Educationin eri versiot: Fundamentals
Esittelyssä Google Workspace for Educationin eri versiot: Fundamentals
3 elokuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...

Gmailin näkymä päivittyy
Gmailin näkymä päivittyy
9 helmikuuta, 2022

Sähköpostit, chat-viestit, tilat ja Meet ovat olleet jo aiemmin helposti käytettävissä Gmailissa. Helmikuun aikana ne su...