Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyttöisiä oppimisen ja opettamisen työkaluja, jotka sopivat kaikille kouluasteille. Google Workspace for Educationia käyttää jo yli 170 miljoonaa oppilasta ja opettajaa ympäri maailmaa.

Google Workspace for Educationista on oppilaitoksille tarjolla neljä eri versiota. Niiden ansiosta oppilaitos voi valita käyttöönsä ominaisuudet, jotka sopivat juuri sen tarpeisiin. Neljästä versiosta yksi on maksuton ja kolme maksullista.

Lue postaukset aiemmin esitellyistä versioista:

Education Plus on versioista monipuolisin

Neljän version "kruununjalokivi", kaikkein monipuolisimmat ominaisuudet sisältävä vaihtoehto on Education Plus (entiseltä nimeltään G Suite Enterprise for Education). 

Education Plus -lisenssissä on kaikki muiden lisenssien pedagogiset, data-analytiikan ja tietoturvan ominaisuudet. Näiden lisäksi lisenssin mukana tulee Google Cloudin edistyneet hakutoiminnot sekä myöhemmin myös oppilastietojärjestelmien synkronointi Classroomiin. Education Plus on opetuksen, oppimisen ja tietohallinnon kokonaisvaltainen ratkaisu.

Education Plus -tason hinnoittelu perustuu oppilasmäärään. Yksi ilmainen henkilöstölisenssi jokaista neljää opiskelijalisenssiä kohti tekee ratkaisusta erittäin edullisen muihin lisenssitasoihin verrattuna. Oppilaan lisenssi maksaa 3,40 € vuodessa

> Lue tästä tarkemmin Education Plus -version ominaisuuksista.

> Tästä pääset vertaamaan Education Plus -lisenssiä muihin Google Workspace for Educationin versioihin

 

Tarvitsetko apua valintaan?

Cloudpointissa tunnemme Google Workspace for Educationin eri versiot kuin omat taskumme!

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä versio sopisi parhaiten oppilaitokseesi.


Lisävinkki!

Jos oppilaitoksesi opettajat tarvitsevat lisäkoulutusta Googlen työvälineiden käyttöön, tutustu ihmeessä Cloudpointin monipuolisiin ja käytännönläheisiin Google for Education -koulutuksiin! Niistä muuten tykätään.

 
 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Esittelyssä Google workspace for Educationin eri versiot: standard
Esittelyssä Google workspace for Educationin eri versiot: standard
6 elokuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...

Esittelyssä Google Workspace for Educationin eri versiot: Fundamentals
Esittelyssä Google Workspace for Educationin eri versiot: Fundamentals
3 elokuuta, 2021

Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyt...