Uutisoimme toissapäivänä Googlen uudesta päivityksestä, joka tuo Hangouts-videoneuvottelun Gmailiin, korvaten perinteisen videopuhelun. Aluksi toiminto lanseerataan Gmailin kuluttajaversioon ja lupasimme kertoa, jahka tiedämme Apps- käyttäjien julkaisuajankohdasta enemmän.

Toiminnon käyttöönotto kuluttajille on jo aloitettu ja jatkuu seuraavan parin viikon ajan. Google Apps- tileihin toiminto saapuu tutusti organisaatiosi valitseman vaihtoehdon mukaisesti. Nopean julkaisun valinneet saavat sen käyttöönsä ensimmäisenä, muutaman seuraavan viikon sisällä. Siitä hieman myöhemmin seuraa perässä ajastetun julkaisun valinneet organisaatiot ja heidän käyttäjänsä.

Seuraavien linkkien takaa löytyy lisätietoa Pääkäyttäjille: system requirements for Hangouts and how to optimize your network for Hangouts.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Chromebook minun laitteenani
Chromebook minun laitteenani
26 elokuuta, 2013

Suomenkielisillä sivustolla puhutaan nyt paljon Chromebookeista, mutta selkeästi kirjoittajilla ei ole tietoa mikä Chrom...

Googlen hakutrendit 2012
Googlen hakutrendit 2012
18 joulukuuta, 2012

Vuosi lähestyy loppuaan, joten on aika rakentaa koosteita tapahtumista vuodelta 2012. Myös Google on kantanut kortensa k...

Kuinka tunniste luodaan Gmailissa
Kuinka tunniste luodaan Gmailissa
9 heinäkuuta, 2012

Tärkeä osa tehokasta Gmail- sähköpostin käyttöä on viestien jäsentäminen tunnisteiden avulla, jolloin paitsi postilaatik...