Liitetiedosto Gmail -viestiin Driveltä. Jaetun materiaalin ilmoitukset sähköpostitse. Täysikokoiset kuvat Google+:saan suoraan Driveltä. Google Apps -käyttäjänä olet varmaankin jo ehtinyt huomata, kuinka työskentely eri sovellusten välillä muodostuu saumattomaksi. Tällöin kunkin sovelluksen omalla tallennustilalla ei ole enää suurta merkitystä, koska kaikkea hyödynnetään kuitenkin yhdessä.

Google on juuri julkaissut tiedon käyttäjien tallennustila uudistuksesta. Jatkossa jokaisella Google Apps -käyttäjällä on oletuksellisesti 30GB tallennustilaa, joka jakautuu Gmailin ja Driven välillä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Myös kokoluokaltaan 2048px tai suuremmat kuvat Google+:ssa hyödyntävät tallennustilaa. Kuten aikaisemminkin, vain Google Dokumenttien ulkopuoliset tiedostomuodot (PDF, DOC, JPG) tallennettuna Drivelle kuluttavat tallennustilaa.
Tämä uudistuu saapuu nopean julkaisutavan valinneille käyttäjille muutaman seuraavan viikon aikana.

Uudistus on kerrassaan loistava, koska nyt jokainen käyttäjä voi hyödyntää tallennustilaa omien tarpeidensa mukaisesti. Jos säilöt ahkerasti tiedostoja Drivelle, mutta Gmail viestittelysi ei ole lainkaan niin aktiivista, pystyt hyödyntämään suuremman määrän tallennustilaa Drivellä. Vastaavasti jos Gmail on ensisijainen työväline sinulle, nyt käytössäsi on huomattavasti enemmän tallennustilaa.

Pro vinkki: Uudistuksen myötä Gmail käyttäjänä et ole enää rajoitettu 25 gigatavun postilaatikkoon, sillä hankkimasi lisätila jaetaan Gmailin ja Driven kesken!

Myös Google Drive tallennustila -sivu uudistuu, jotta sinun on helpompi seurata tallennustilasi kulutusta. Yhteenvedon tallennustilan kulutuksesta eri sovellusten välillä saat näkyviin siirtämällä hiiren ympyräkaavion päälle.

Lähde ja kuvat: Google Enterprise Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Henkilöstön kouluttaminen kannattaa!
Henkilöstön kouluttaminen kannattaa!
24 helmikuuta, 2017

Asiakaskuntamme koostuu monenlaisista yrityksistä, kunnista ja oppilaitoksista. Jokaisella teistä on oma erityisosaamisa...

Uutuus: Google Keyboard saatavilla kaikille Android-laitteille
Uutuus: Google Keyboard saatavilla kaikille Android-laitteille
6 kesäkuuta, 2013

Joskus kosketusnäytöllisellä puhelimella kirjoittaminen saattaa olla hankalaa. Kiireessä kun kirjoittaa, sormet lipsahta...

Keskustele Google+ sivusi seuraajien kanssa kasvokkain Hangoutin avulla
Keskustele Google+ sivusi seuraajien kanssa kasvokkain Hangoutin avulla
30 heinäkuuta, 2013

Hangoutin voit aloittaa suoraan organisaatiosi Google+ sivun kautta, jolloin saat mahdollisuuden keskustella kasvokkain ...