Google Lomakkeet ovat helppo ja tehokas tapa kerätä informaatiota ihmisiltä kyselyn muodossa. Henkilökunnan mielipiteiden kerääminen käy sukkelaan vaikka sähköpostiin liitetyn Lomakkeen muodossa.
Tänään Lomakkeet ovat juuri julkaistun päivityksen myötä kasvaneet entistäkin tehokkaammiksi.

Uutena ominaisuutena yhteiskäyttöisyys

Aivan kuten Asiakirjoja, Laskentataulukoita ja Esityksiä, nyt myös Lomakkeita voi muokata yhdessä toisten käyttäjien kanssa reaaliaikaisesti. Samalla keskustelua voi käydä chatissä.

Parempi muokattavuus

Vaikka työskentelisit yksin, muutamat uusista ominaisuuksista helpottavat Lomakkeiden editointia. Kaikki muutokset tallentuvat automaattisesti ja pystyt nopeasti undo/redo -nuolten avulla palaamaan askeleen muutoksissa eteen tai taaksepäin.
Parannettu kopioi ja liitä -toiminto mahdollistaa esim. verkosta tai laskentataulukosta kokonaisen listan kopioimisen ja liittämisen Lomakkeeseen niin, että jokainen rivi tallentuu omaksi kysymyksekseen.

Nopean julkaisun valinneilla domaineilla uudet ominaisuudet ovat käytettävissä muutaman päivän sisällä. Ajastetun julkaisun valinneilla puolestaan muutaman seuraavan viikon aikana.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta! Kopioi ja liitä elementit entistä sujuvammin Google Esityksissä
Uutta! Kopioi ja liitä elementit entistä sujuvammin Google Esityksissä
30 heinäkuuta, 2013

Oletko koskaan työstänyt Google Esitystä viimeisen päälle edustavaan kuntoon ja huomannut, että mieluusti käyttäisit sam...