Tällä viikolla teemme Luupin alkukartoituksia usealle eri opetuksen järjestäjälle, eli tarkistamme opetuskäytössä olevat sovellukset ja muut digitaaliset palvelut. Samanaikaisesti tarkistamme asiakkailta tulleita uusia sovellusehdotuksia. Tuemme myös myyntitiimiä erilaisissa Luuppiin liittyvissä palavereissa, kuten esittely-, aloitus- tai projektipalaverissa.

Yhtenä tehtävänä on valmistella opetuksen järjestäjän henkilökunnalle ja opettajille suunnattua tietosuojakoulutusta. Koulutuksen tarkoituksena on informoida opettajia opetuksen tietosuojaan liittyvistä riskeistä ja haasteista.

Koulutuksen pääpaino on opetuskäytössä olevissa sovelluksissa ja muissa digitaalisissa palveluissa ja niiden käyttöön liittyvässä henkilötietojen käsittelyssä.

Luuppi-tiimissä on aloittanut uusi Legal Trainee Steve. Ensi viikolla kuullaan, miten Steven Cloudpoint ura on lähtenyt käyntiin.

 

Lue lisää:

Blogi: Log4j-haavoittuvuus ja opetuksen järjestäjän vastuu tietosuojasta
Blogi: Luuppi-tietosuojapalvelu turvaa koulunkäyntiä jo kymmenissä suomalaiskunnissa
Blogi: Luuppi-tietosuojapalvelu tuo asiantuntijan avuksi päätöksentekoon

 

Jasse Tenko, Legal Advisor

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Terveiset ITK-messuilta!
Terveiset ITK-messuilta!
10 lokakuuta, 2022

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma ITK 2022 järjestettiin Hämeenlinnassa 5.-7.10. Cloudpoint oli mukana pe...

Markkinointi ja mainonta eivät kuulu opetuksen digitaalisiin välineisiin
Markkinointi ja mainonta eivät kuulu opetuksen digitaalisiin välineisiin
11 huhtikuuta, 2022

Lapsiin ja nuoriin kohdistuu tänä päivänä runsaasti erilaista mainontaa ja markkinointia ja suuri osa tästä tapahtuu ver...