Google_workspace_piirros

Google Workspace (entiseltä nimeltään G Suite) on Googlen pilvipohjainen toimistotyökalujen paketti. Sen avulla kaikenkokoisten yritysten, organisaatioiden ja järjestöjen työntekijöiden on helppo pitää yhteyttä toisiinsa, tehdä yhteistyötä ja luoda sisältöä milloin ja mistä vain.

Google Workspace sisältää monille entuudestaan tuttuja yhteistyötä helpottavia ja tuottavuutta lisääviä työkaluja, kuten Gmailin, Google Meetin ja Google Kalenterin. Kaikkia työkaluja on helppo käyttää vain yhdellä kirjautumisella miltä tahansa laitteelta. Työ virtaa, kaikki dokumentit ovat aina saatavilla eikä tietoturvasta tarvitse koskaan tinkiä. 

Katso tästä noin minuutin esittelyvideo Google Workspacesta:

 

Tutuimpien työkalujen lisäksi Google Workspace -kokonaisuus on kuitenkin vielä paljon muuta. Lue tästä, mitä Google Workspace -kokonaisuuteen kuuluu.

Valitse yrityksellesi sopivin Google Workspace -paketti 

Google Workspacesta on tarjolla neljä eri pakettia, joten voit valita juuri oman yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. 

Vertaile tästä erilaisia Google Workspace -paketteja. 

Cloudpoint auttaa muutoksessa

Cloudpointilla on pitkä kokemus Google Workspacen (ja sen edeltäjän) käyttöönotoista ja olemme Googlen virallinen kumppani. Autamme sinua valitsemaan sopivan Google Workspace -paketin. Aikataulutamme ja suunnittelemme muutoksen ja siirtymisen Google Workspace -ympäristöön, koulutamme tarvittaessa henkilökuntaasi ja tarjoamme tukea vielä käyttöönoton jälkeenkin. 

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä on yrityksellesi sopivin Google Workspace -paketti ja tahti sen käyttöönottoon! 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!