Google julkisti jo aiemmin tänä vuonna uudistuksen, jossa koulumaailman vanhat tutut G Suite for Education ja G Suite Enterprise for Education poistuivat käytöstä. Niiden tilalle tuli brändiuudistuksen myötä uusi oppimisen ja opettamisen työkalujen sarja Google Workspace for Education, joka koostuu neljästä eri versiosta. Nyt kouluilla ja oppilaitoksilla on entistä joustavammat mahdollisuudet valita itselleen sopiva valikoima erilaisia oppimisen ja opettamisen välineitä. 

Alkuvuodesta oli jo saatavilla sarjan neljästä versiosta kaksi, Google Workspace for Education Fundamentals sekä Google Workspace for Education Plus.

14. huhtikuuta 2021 alkaen tarjolla ovat myös loput kaksi versiota: Google Workspace for Education Standard sekä Teaching and Learning Upgrade

Ilmoittaudu ilmaiseen Google Workspace for Educationin tuotekoulutusten sarjaan!

Nyt voit saada hyvän yleiskäsityksen koko uudesta tuoteperheestä kuuden suomenkielisen tuotekoulutuksen avulla. Jokainen koulutus kestää 45 minuuttia, ja ensimmäinen koulutuksista on jo 22. huhtikuuta 2021 kello 15.00. 

Koulutusten aiheina ovat mm.

- Google Classroomin parannetut oppimisen ja opetuksen toiminnot

- Tietoturvaominaisuudet, jotka jokaisen IT-vastaavan tulee tietää

- Yhteistyötoimintojen käyttö Google Workspace for Educationissa


Google Workspace for Education -tuotekoulutusten sarjasta voit lukea lisää tästä linkistä. Samasta linkistä pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin.Cloudpoint auttaa sopivan version valinnassa - ota yhteyttä!


Me Cloudpointissa autamme, jos vielä mietit, mikä neljästä versiosta olisi paras vaihtoehto kouluusi tai oppilaitokseesi. Ota yhteyttä info@cloudpoint.fi tai 09 4257 9280. 


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!