Yli 190 miljoonaa ihmistä käyttää Google Driveä ympäri maailman työssään, vapaa-ajalla ja opinnoissaan. Google for Education oppilaitoskäyttäjiä ympäri maailman on tällä hetkellä noin 30 miljoonaa. Heillä Drive on korvannut muistiinpanolehtiöt ja tulostettavat tehtäväpaperit.

Kesällä Google mullisti keskustelun verkkotallennustilasta ja esitteli yrityksille Drive for Work tuotteen, joka sisältää rajattoman tallennustilan verkossa. Nyt Google on kertonut tuovansa saman rajattomuuden myös Google for Education -oppilaitosympäristöön.

Näin markkinoille saapuu siis Drive for Education: maksuton rajaton tallennuskapasiteetti, huippuluokan suojaus ja täydellinen yhteensopivuus muiden Googlen tuotteiden, kuten Classroomin, kanssa. 


Drive for Educationin ensimmäiset ominaisuudet tulevat olemaan kaikkien Google for Education -käyttäjien saatavilla lähiviikkojen aikana. Palveluun lisätään vaiheittain myös muita ominaisuuksia:

  • Rajaton tallennustila Drivelle: Tilan riittämistä ei tarvitse enää murehtia! Rajaton tallennustila ja mahdollisuus ladata jopa 5TB:n kokoisia yksittäisiä tiedostoja. Drive for Education saapuu viikkojen 44-45 aikana.  
  • VaultGoogle Apps Vault, Googlen ratkaisu pysyväisarkistoksi, johon voidaan varmuuskopioida tärkeää tietoa. Tehokkaiden hakutoimintojen ansiosta sen löytäminen on helppoa. Vault saapuu käyttöön loppuvuodesta.  
  • Auditointi työkalut: Raporttien ja auditoinnin työkalut mahdollistavat aktiivisuuden seuraamisen Drivellä. 
Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja jutellaan miten sinun oppilaitoksesi tarpeista.
Samu Nurmi
Cloudpointin vikkelä puhemies ja myyntitykki
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan  

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Esityksissä uutuutena kuvan muokkaaminen
Google Esityksissä uutuutena kuvan muokkaaminen
8 lokakuuta, 2014

Vanhan sanonnan mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Aikaa ja suurta kulutusta sanonta on kestänyt varmaan juuri...

Terveiset ITK-messuilta!
Terveiset ITK-messuilta!
10 lokakuuta, 2022

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma ITK 2022 järjestettiin Hämeenlinnassa 5.-7.10. Cloudpoint oli mukana pe...

Koulureput täyteen hyödyllisiä tietoja
Koulureput täyteen hyödyllisiä tietoja
18 elokuuta, 2023

Syksy on alkanut ja on aika pakata koulureput täyteen hyödyllisiä tietoja! Kuluvan vuoden aikana on kerennyt tapahtua pa...