Google Sites on erinomainen sovellus koulun, yhdistyksen tai miksei pienen yrityksenkin kotisivujen tekoon. Yhtälailla sillä onnistuu luokkalehti, portfolio kuin opettajan materiaalipankki tai tapahtuman infosivustokin. 

Yksi tapa hyödyntää Sitesia voisi olla luokan infosivu, johon voisi upottaa esimerkiksi Google Kalenterin uudehkon varauskalenteritoiminnon tai vaikka perinteisen Slidesin tapahtumakalenterina.

Kurkkaa seuraavalta lyhyeltä videolta, kuinka homma toimii! Ja laita tekstitys päälle, koska videolla ei ole puhetta.

 

Ydinsovellukset -blogisarja käsittelee Google Workspace for Educationin ytimeen kuuluvia dokumenttityökaluja erityisesti niiden peruskäyttöä syvemmästä näkökulmasta. Google Docs avasi yhteensä kahdeksanosaisen sarjan, ja loput blogit ilmestyvät syksyn 2022 aikana.

Google Workspace for Education on kattava kokonaisuus opetusta, oppimista ja muuta oppilaitoksen arkea tukevia ja sujuvoittavia sovelluksia. Sovellusten ytimessä on yhteiskäyttö, mutta niiden ominaisuudet mahdollistavat yhteistoiminnan lisäksi myös yksilöllisen työskentelyn eri kouluasteilla. 

Nämä niin sanotut ydinsovellukset ovat tietosuojaltaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia oppilaitosten käyttöön soveltuvia työkaluja, eivätkä sisällä mainontaa. Jos kuntasi tai koulusi haluaa täydentää Google for Education -osaamistaan, voit käydä tutustumassa koulutuksiimme opettajille sekä työpajoihimme oppilaille.

Sami M. BIO_final

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: