Chromebookit, Classroom ja Drive on syytä huoltaa ennen kesäteloilla nostamista, kuten mikä tahansa päivittäisessä käytössä oleva hyödyke. Alla kooste Cloudpointin viimevuotisesta blogisarjasta, jonka avulla tuunaatte yhdessä oppilaiden kanssa niin laitteet kuin sovelluksetkin ja varmistatte samalla vaivattomamman syyslukukauden aloituksen – siisti sähköinen ympäristö ja toimivat laitteet on kiva ottaa käyttöön! 

Chromebookit kesälomakuntoon, osa 1. 

Chromebookit kesälomakuntoon, osa 2.

Driven tiedostot järjestykseen talven jäljiltä

Kolme vinkkiä virtuaaliluokan siivoukseen

Omat materiaalit talteen Drivelta

Ohjeita on päivitetty vastaamaan merkityksellisiltä osin tähän saakka (24.4.2023) voimassa olevia käytänteitä. Esimerkiksi Drive-sovellusten ulkoasun päivittymistä ei ole kuvien osalta huomioitu.

Mikäli tarvitset apua Chrome-laitteiden tai Google Workspace for Education -ympäristön kanssa, ota reilusti yhteys Cloudpointiin ja muista myös koulutustarjontamme opettajille sekä oppijoille!

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kuinka Google Haku toimii?
4 kesäkuuta, 2012

Googlettamalla löytyy vastaus nykyään liki kysymykseen kuin kysymykseen. Tiedonetsimisessä se on lyömätön apuväline, mut...

Pedagogisen asiantuntijan arkea
Pedagogisen asiantuntijan arkea
22 helmikuuta, 2022

Pedagogisen asiantuntijan työtehtävät vaihtelevat luonnollisesti työnantajan ja asiakkaiden mukaan. Cloudpointin pedagog...