Cloudpoint on nyt Googlen autorisoima Chromebookien zero-touch-käyttöönottojen kumppani Pohjoismaissa. Zero-touch-käyttöönottoja olemme tehneet  tähänkin asti, mutta nyt löydät meidät myös Googlen virallisten zero-touch-kumppaneiden listalta

Zero-touch-käyttöönotto (engl. zero-touch enrollment, ZTE) on palvelu, joka helpottaa merkittävästi suuremman Chromebook-määrän käyttöönottoa esimerkiksi oppilaitoksissa. Laite esivalmistellaan käyttökuntoon niin, että kun käyttäjä avaa uuden laitteen ja kirjautuu siihen omilla Google-tunnuksillaan, on laite käyttövalmis saman tien.

Palvelun ansiosta esimerkiksi kouluissa tai suuremmissa työyhteisössä säästyy huomattavasti aikaa ja hermoja, kun laitteita ei tarvitse valmistella käyttöön yksi kerrallaan. Vähemmän säätöä, nopeammin itse asiaan!

Kolme syytä valita Cloudpointin zero-touch-käyttöönotto:


  • Voit hankkia Chromebookisi haluamaltasi laitevalmistajalta - me huolehdimme loput. Jos epäilet laitetta hankkiessasi, onko laite zero-touch-kelpoinen, ota yhteyttä, niin autamme!

  • Cloudpoint on toimittanut Suomen kouluihin ja yrityksiin noin 150 000 Chromebookia (tästä voit lukea uusimman asiakastarinamme). Kivikovan kokemuksen lisäksi saat meiltä markkinoiden joustavimman ja nopeimman tuen Chromebookien käyttöönottoon.


Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä!


(Kuva: Pixabay)
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!