Cloudpoint kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja yrityksen tiimiin on tullut 2020-2021 paljon uusia ihmisiä. Kurkkaa Cloudpointiin -juttusarjassa tutustuaan Cloudpointin työntekijöihin ja cloudpointilaisten arkeen.

 

 

 

Turkulaislähtöinen Jasse Tenko on Cloudpointin tuoreinta kaartia. Oikeustieteen maisteri värvättiin Cloudpointin riveihin joulukuussa 2020. “Toimin tietosuoja-asiantuntijana liittyen Luuppi-tietosuojapalveluun. Teen kunnille riskiarvioita liittyen kunnissa käytettäviin sovelluksiin”, Jasse kertoo.

Nykyisin Helsingissä asuva Jasse on valmistunut maisteriksi Tallinnasta. Suomenlahden eteläpuolella vierähti viisi vuotta.

“Kuulin sattumalta, että siellä on oikis. Luin lisää ja kiinnostuin ja päätin kokeilla hyppyä tuntemattomaan. Tallinna on kuitenkin lähellä.”

Kandidaatin tutkintonsa Jasse teki Tallinnan yliopistossa ja maisterin Tallinnan teknillisessä yliopistossa.

“Tallinna on kiva kaupunki. Siellä on kaikkea erilaista, on uutta ja vanhaa. Vanhakaupunki on spesiaali, mitä ei Suomessa ole. Ja ilmainen julkinen liikenne!”

Nykyisessä työssään Jassen päivät kuluvat suurelta osalta tietosuojaan liittyvien asioiden ja tietosuojaselosteiden parissa. Jasse pitää työtään sopivan haastavana ja monipuolisena.

“Koulussa on oppinut teoriat, mutta täällä on oppinut käytännön puolella soveltamaan tietoa. Olen huomannut, miten moneen asiaan tietosuoja vaikuttaa”, Jasse kertoo.

Jassen voivat myös kohdata Luuppi-tietosuojapalvelusta kiinnostuneet asiakkaat, sillä Jasse on usein mukana asiakastapaamisissa tuomassa asiantuntijan näkökulmaa.

Googlen tuotteita Jasse käytti jonkin verran jo opiskeluaikoina, kun opiskeluun liittyviä töitä tehtiin yhdessä toisten kanssa Google Docsissa jakaen. “Parasta Googlen tuotteissa on helppokäyttöisyys. Kaikki on koko ajan jaettavissa kaikille ja voi yhtä aikaa tehdä asioita.”

Vapaa-ajalla tietosuojan tuntijan voi löytää kalastamasta, kuntosalilta tai jalkapallokentältä. Lajin parissa Jassella on vierähtänyt jo parikymmentä vuotta.

Jassen Google-suosikki: 

"Töissä Google Docs on suosikki, koska sillä on todella helppoa ja tehokasta muokata erilaisia dokumentteja joko yksin tai työkavereiden kanssa samaan aikaan. Vapaa-ajalla Google Mapsia on tullut käytettyä aika paljon, koska se helpottaa kulkemista uusissa paikoissa"

 

Lue aiemmat Kurkkaa Cloudpointiin -sarjan haastattelut: 

Pedagoginen johtaja Jaakko Rekola 

Pedagoginen asiantuntija Sami Marttinen 

Tietosuoja-asiantuntija Diana Descultescu 

 
 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kurkkaa Cloudpointiin: haastattelussa myyntipäällikkö Kari Rytkönen
Kurkkaa Cloudpointiin: haastattelussa myyntipäällikkö Kari Rytkönen
23 kesäkuuta, 2021

Cloudpoint kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja yrityksen tiimiin on tullut 2020-2021 paljon uusia ammattilaisia. Kurkkaa...

Kurkkaa Cloudpointiin: haastattelussa myyntipäällikkö Jan Sarasvuo
Kurkkaa Cloudpointiin: haastattelussa myyntipäällikkö Jan Sarasvuo
14 kesäkuuta, 2021

Cloudpoint kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja yrityksen tiimiin on tullut 2020-2021 paljon uusia ammattilaisia. Kurkkaa...

Google Kalenterin hyödyntäminen koulussa
Google Kalenterin hyödyntäminen koulussa
9 lokakuuta, 2020

Google Kalenteria käytetään jonkin verran kouluissa Wilmasta tuodun työjärjestyksen seuraamiseen ja erilaisten tvt-laitt...