Näin helppoa uuden Chromebookin käyttöönotto on:

1) avaa kone,

2) yhdistä se verkkoon ja

3) kirjaudu Google-tunnuksillasi sisään. Chromebook on käyttövalmis!

Tämä on mahdollista Cloudpointin tarjoamalla Zero Touch -käyttöönotolla (zero-touch enrollment, ZTE). Cloudpoint tekee Zero Touch -käyttöönottoja kaikkien laitevalmistajien Chromebookeihin.

Zero Touch -käyttöönoton ansiosta oppilaitoksessa tai yrityksessä voidaan ottaa kerralla käyttöön suuri määrä Chromebookeja ilman, että jokaiselle laitteelle tulisi tehdä erillinen käyttöönottoasennus.

Zero Touch -käyttöönotto kuuluu tietenkin pakettiin, kun hankit oppilaitoksesi tai yrityksesi Chromebookien Chrome-laitehallintalisenssit Cloudpointilta.

Cloudpointin ja Acerin yhteisessä webinaarissa tiistaina 4.5.2021 kello 14.00 kerromme, miten Cloudpointin Zero Touch -käyttöönotto käytännössä tapahtuu.

Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella. Tervetuloa mukaan!

Webinaari-yhteistyökumppanimme Acerin Chrome-laitevalikoimasta voi lukea tästä linkistä ja Acer for Education -ratkaisuista tästä linkistä.


Cloudpoint - sujuvien käyttöönottojen puolesta! Kuva: Unsplash
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!