Näin helppoa uuden Chromebookin käyttöönotto on:

1) avaa kone,

2) yhdistä se verkkoon ja

3) kirjaudu Google-tunnuksillasi sisään. Chromebook on käyttövalmis!

Tämä on mahdollista Cloudpointin tarjoamalla Zero Touch -käyttöönotolla (zero-touch enrollment, ZTE). Cloudpoint tekee Zero Touch -käyttöönottoja kaikkien laitevalmistajien Chromebookeihin.

Zero Touch -käyttöönoton ansiosta oppilaitoksessa tai yrityksessä voidaan ottaa kerralla käyttöön suuri määrä Chromebookeja ilman, että jokaiselle laitteelle tulisi tehdä erillinen käyttöönottoasennus.

Zero Touch -käyttöönotto kuuluu tietenkin pakettiin, kun hankit oppilaitoksesi tai yrityksesi Chromebookien Chrome-laitehallintalisenssit Cloudpointilta.

Cloudpointin ja Acerin yhteisessä webinaarissa tiistaina 4.5.2021 kello 14.00 kerromme, miten Cloudpointin Zero Touch -käyttöönotto käytännössä tapahtuu.

Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella. Tervetuloa mukaan!

Webinaari-yhteistyökumppanimme Acerin Chrome-laitevalikoimasta voi lukea tästä linkistä ja Acer for Education -ratkaisuista tästä linkistä.


Cloudpoint - sujuvien käyttöönottojen puolesta! Kuva: Unsplash
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Zero-Touch Enrollment on Chromebook-käyttöönottojen taikasana
Zero-Touch Enrollment on Chromebook-käyttöönottojen taikasana
5 huhtikuuta, 2022

Aamukahvin jälkeen hyppään työpisteelle ja avaan sähköpostin. Uusi viesti asiakkaalta – kyseessä laitetiedot käyttöönott...

Mikä on Chrome-laitteiden zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment)?
Mikä on Chrome-laitteiden zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment)?
22 heinäkuuta, 2021

Zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment, ZTE) on Cloudpointin tarjoama palvelu, jonka avulla suurikin määrä Chro...

Mitä Google Workspace -käyttöönotossa tehdään?
Mitä Google Workspace -käyttöönotossa tehdään?
23 helmikuuta, 2022

Käyttöönotto on varmasti sanana tuttu monelle. Harva tuntuu kuitenkin tietävän, mitä kaikkea Google Workspace -ympäristö...