Hangouts Meet on nyt Google Meet, joka osaltaan selkeyttää palvelun nimeen liittyvien sekaannusten estämisessä. Samalla Google on julkaissut Google Classroomiin Meet-ominaisuuden, jonka avulla opettaja voi liittää kurssiin Meet-videoneuvottelun.

Toimi seuraavasti, jotta saat Meetin osaksi Classroon kurssiasi:
  • Luo Classroomin kurssi
  • Avaa kurssin asetukset oikean yläkulman ratas-painikkeesta
  • Yleiset-kohdasta löydät Meet toiminnon, jonka voit lisätä klikkaamalla "Luo Meet-linkki". Kun lisäksi valitset "Näkyy oppilaille", linkki ilmestyy Streamin otsikkokuvan päälle. 
  • TÄRKEÄÄ: Avaa itse Meet-neuvottelu heti sen kurssille liittämisen yhteydessä. Ei haittaa lainkaan, että oppilaat eivät ole mukana. Tämä vaihe tehdään vain kerran, jotta järjestelmä tunnistaa sinut Meetissä opettajaksi ja sinulla säilyy korkeimmat hallinta-asetukset videoneuvotteluun.
  • Jos unohdat aluksi liittyä videoneuvotteluun ensimmäisenä tai joku oppilaista ehtii ennen sinua, generoi asetuksista uusi Meet-linkki kurssille ("nollaa") ja klikkaa sitten itsesi ensimmäisenä sisään. 

Googlen Meetiin liittyen käyttöohjeen löydät täältä: http://bit.ly/hangoutsmeetohje

Tukemme auttaa ongelmatilanteissa:  tuki@cloudpoint.fi
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!