Tiedote: 3.3.2020 klo 12.00 

Euroopan pilvipalvelu- ja ratkaisumarkkinoiden jatkuvan kasvun myötä kolme Google Partneria ovat ilmoittaneet uudesta yhteistyöstä, joka yhdistää Delling Cloud -nimen alle Cloudpointin Suomesta, Online Partnerin Ruotsista sekä Norjasta ja C-Learning Iso-Britanniasta.

Delling Cloud on kaikkien kolmen kumppanin yhteisomistuksessa, ja se edistää kolmen yrityksen yhdistettyjä pilvitekniikan käyttöoikeuksia koko Euroopassa. 

Kommentoidessaan yhteistyötä Google Head of Education for EMEA Liz Sproat sanoi: ”Cloudpointilla, Online Partnerilla ja C-Learningillä on pitkä kokemus yhteistyöstä, joka tuo johtavia Google-ratkaisuja ja asiantuntemusta heidän asiakkailleen. Työskentelemällä entistäkin läheisemmin Delling Cloudina he tuovat yhteen parhaat asiantuntijat tukemaan nopeasti kasvavaa Google-palveluiden ja ratkaisujen kysyntää koko EMEA-alueella.”

Delling Cloud -nimi perustuu löyhästi pohjoismaiseen mytologiaan, jossa jumala Delling edustaa aamunkoittoa tai uusia alkuja.

Fredrik Linnander - Online Partnerin toimitusjohtaja - kommentoi: “Kymmenen vuoden matkan jälkeen pilveen, rakentamalla nopeasti kasvavaa yritystä Ruotsiin, aloimme saada yhteydenottoja organisaatioilta ympäri Eurooppaa, mutta kieli-, juridiset ja toiminnalliset esteet johtivat meitä eri suuntiin. Yhteistyö C-Learningin ja Cloudpointin kanssa tarjoaa merkittäviä etuja meille ja sekä nykyisille että tuleville asiakkaillemme.”

Delling Cloud edustaa yli 10 miljoonan dollarin liikevaihtoa, ja sillä on noin 3000 asiakasta yli 20 maassa. Yli 60 työntekijää sijaitsevat Iso-Britanniassa, Ruotsissa ja Suomessa. Henkilöstön ammatillinen kokemus Google-teknologioista on huomattava. Ryhmän yhteenlasketun vahvuuden odotetaan kiihdyttävän entisestään kasvua johtavien pilviteknologioiden omaksumisessa.

C-Learningin perustaja Ian Nairn kommentoi: ”Asiakkaamme etsivät jatkuvasti neuvoja ja inspiraatiota, joka liittyy innovatiivisiin tapoihin toimittaa palveluita heidän omille käyttäjilleen. Työskentelemällä yhdessä Delling Cloudina pystymme nyt hyödyntämään uusia ideoita ja ratkaisuja uskomattomalta henkilökunnaltamme, asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme saadaksemme aikaan todellisen muutoksen.”

Yritysten yhteenlasketut resurssit tarjoavat laajan osaamisen Google-asiantuntijuutta niin teknisesti kuin koulutuksellisestikin, jonka myötä Delling Cloud pystyy tukemaan organisaatioita koko EMEA-alueella.

Cloudpointin toimitusjohtaja Lauri Kaski toteaa, että "Delling Cloud -yhteistyö tuo uusia mahdollisuuksia asiakkaille ja laajentaa pilvipalvelutarjontaamme entisestään".

Jamie Smith - C-Learningin toimitusjohtaja sanoi: ”Uskomme, että kumppanuudet perustuvat yhteiseen tarkoitukseen ja yhteisiin arvoihin. Vaikka Delling Cloud on uusi yritys, tämä yhteistyö on luonnollinen kehitys pitkäaikaisista kumppanuuksista CloudPointin, Online Partnerin ja C-Learningin välillä, joilla kaikilla on omillaan menestyvä historia johtavina muutospartnereina. Tulevaisuudessa olemme innostuneita työskentelemään entistä tiiviimmin Fredrikin, Laurin ja heidän joukkueidensa kanssa yksinkertaistaaksemme parhaimpien pilvitekniikoiden käyttöä, säästäen prosessissa ihmisten aikaa ja rahaa”.

Kaikkien, jotka haluavat oppia lisää johtavista Google-teknologioista, tulisi käydä Delling Cloud -sivustoilla:
Verkkosivusto: www.delling.cloud
Sähköposti: info@delling.cloud
Twitter: @DellingCloud
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/delling-cloud

Taustatiedot:

Iso-Britanniassa sijaitseva C-Learning on Google Education Premier ja Google for Education Technology Build kumppani tarjoten laitteita, ohjelmistoja, koulutusta ja neuvontaa opetussektorille.

Suomessa sijaitseva Cloudpoint on yli 10-vuoden kokemuksella Google Premier -kumppani, jonka asiakaskunta koostuu sekä kuntasektorista, opetuksen asiakkuuksista että yrityksistä. Cloudpoint tarjoaa asiakkailleen koko toimitusketjun kattavaa kumppanuutta, aina koulutuksesta sovelluskehitykseen asti.

Online Partner sijaitsee Ruotsissa ja toimii myös Norjassa. Online Partner on Google Premier -kumppani, jolla on tasavertaisesti ​​yritys- ja opetussektorin asiakkaita. Online Partnerilla on vahva sovelluskehitysryhmä, joka rakentaa sovelluksia ratkaisemaan erityiset asiakasongelmat.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: