Kun käytät Gmailia, sovellus automaattisesti tallentaa osoitteita Yhteystietoihisi, ellet ole asetuksista muuttanut toimintoa sellaiseksi, että tallennat itse kaikki Yhteystiedot.

Kun yhteystiedot kuitenkin on tallennettu tavalla tai toisella, ne on mahdollista jakaa kollegalle aivan kuten kalenterit ja dokumentitkin. Erityisen kätevää tämä on jos luot esimerkiksi yhteystietoryhmän projektia varten, voit jakaa sen muille projektin henkilöille ja näin jokaisen ei tarvitse itse erikseen luoda omaa ryhmäänsä.

Toimi näin:

Siirry Yhteystietoihin Gmailin yläreunan navigointipalkista klikkaamalla Yhteystiedot.

 

Luo yhteystietoryhmä (vasen reuna, "Uusi Ryhmä") ja tallenna tai siirrä sinne halutut yhteystiedot (ohje: Näin luot yhteystietoryhmän).

Avaa ryhmä, jonka haluat jakaa klikkaamalla sen nimeä vasemmasta reunasta.
Valitse Lisää -valikosta "Siirtoasetusten hallinnointi".

 

Tämän jälkeen aukeaa kaikista muistakin Google -sovelluksista tuttu jakamisasetusten ikkuna, jonka kautta voit jakaa yhteystietoryhmän. Samalla onnistuu myös huomautusviestin lähettäminen yhteiskäyttäjille sähköpostitse.
Kun ryhmä on jaettu, muut henkilöt näkevät jaetut yhteystiedot omissa Yhteystiedoissaan omassa osiossaan.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Näin jaat Yhteystiedot kollegoillesi Gmailissa
Näin jaat Yhteystiedot kollegoillesi Gmailissa
2 toukokuuta, 2013

Kun käytät Gmailia, sovellus automaattisesti tallentaa osoitteita Yhteystietoihisi, ellet ole asetuksista muuttanut toim...

Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
Näin otat Gmailin Offline -toiminnon käyttöösi
12 maaliskuuta, 2013

Gmail Offline tekee sähköpostista entistäkin helpomman ja tehokkaamman.  Gmail Offline on Gmailin yksinkertaistettu vers...

Uusi tapa liittää valokuvia Gmailissa
Uusi tapa liittää valokuvia Gmailissa
16 huhtikuuta, 2014

Useimmiten valokuvat otetaan nykyään puhelimella ja siksi Google Kuvat toiminnot laajenevat nyt myös Gmailiin. Jatkossa ...