Etsimme koulutustiimiimme vakituista kouluttajaa. Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy kokemusta ja koulutustaustaa kouluttajana toimisesta, mieluiten liittyen digitaalisiin palveluihin. Arvostamme pedagogista osaamista ja Googlen tuotteiden tuntemusta. Oman tilanteesi mukaan, työ voi olla osa- tai täysiaikaista. Meille olennaista on, että sijaintisi on pääkaupunkiseutu ja omaat matkustusvalmiutta, sillä se on tässä työssä ehdoton edellytys. 

Me Cloudpointilla olemme ketterä, kotimainen IT-alan yritys. Työyhteisönä olemme rento, ja meistä töihin pitää olla mukava tulla. Luotamme siihen, että jokainen meistä hoitaa oman tonttinsa. ja voimme tukeutua toisiimme. Toimistomme on kaksikielinen, joten hyvä englanninkielen taito on ehdoton vaatimus työyhteisössämme.


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry(at)cloudpoint.fi. Kerro, miksi juuri sinä olisit loistava lisä asiantuntijatiimiimme, mitä jo tiedät Googlen tuotteista ja millainen olet kouluttajana.


Mia Bergius
Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Classroomin plagioinnin tarkistus saatavilla nyt suomeksi
Classroomin plagioinnin tarkistus saatavilla nyt suomeksi
11 joulukuuta, 2020

Google Classroomin Originality Reports, eli plagioinnin tarkistus, on nyt julkaista myös suomenkielelle. Tarkistuksia vo...

Näin hyödynnät Google Kalenterin työlistaa
Näin hyödynnät Google Kalenterin työlistaa
17 heinäkuuta, 2012

Google Kalenterin Työlista- toiminnon avulla voit tehdä itsellesi muistilistan asioista, joita tulisi muistaa vaikkapa v...