Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme Pohjois-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää Google kouluttajaa. Ensisijaisena painoalueena Oulun seutu.
Olet mielellään jo kokemusta laajasti Google for Education-sovelluksista kerännyt opettaja, jolla on kykyä ja näkemystä soveltaa Googlen työkalujen ominaisuudet opetustyön arkeen. Arvostamme myös osaamista Google-ympäristön hallinnoinnista. Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse osata, sillä tarjoamme valitulle henkilölle perehdytyksen ja koulutusta tehtävään.

Koulutuskeikkoja on tarjolla vaihtelevasti ja ne ajoittuvat lähes aina arkipäiviin klo.8-17 välille. Pohjois-Suomessa välimatkojen toisinaan ollessa pitkät, sinulla tulee olla myös ajokortti ja auto käytössäsi.

Jos olet opetusteknologiaan intohimoisesti suhtautuva Google-käyttäjä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella varustettuna pikimmiten osoitteeseen rekry(at)cloudpoint.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lauri Kaski
Google Cloud asiantuntija ja  Cloudpointin  toimitusjohtaja
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Mielenkiintoisia uutisia naapurimaasta: Ruotsin valtion hankintakeskus kilpailutti selainpohjaiset toimistosovellukset
29 tammikuuta, 2013

Ruotsista kuului mielenkiintoisia uutisia viime viikolla. Kammerkollegiet, on Ruotsin valtion hankintakeskus (toimintape...

Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
5 tammikuuta, 2017

Etsimme Etelä-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää ruotsinkielistä Google kouluttajaa.  Olet mielellään jo kokemust...

Rekry: Etsimme kouluttajaa Pohjois-Suomeen
Rekry: Etsimme kouluttajaa Pohjois-Suomeen
10 marraskuuta, 2016

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme Pohjois-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää Google kouluttajaa. Ensisijaisena pa...