Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme Pohjois-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää Google kouluttajaa. Ensisijaisena painoalueena Oulun seutu.
Olet mielellään jo kokemusta laajasti Google for Education-sovelluksista kerännyt opettaja, jolla on kykyä ja näkemystä soveltaa Googlen työkalujen ominaisuudet opetustyön arkeen. Arvostamme myös osaamista Google-ympäristön hallinnoinnista. Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse osata, sillä tarjoamme valitulle henkilölle perehdytyksen ja koulutusta tehtävään.

Koulutuskeikkoja on tarjolla vaihtelevasti ja ne ajoittuvat lähes aina arkipäiviin klo.8-17 välille. Pohjois-Suomessa välimatkojen toisinaan ollessa pitkät, sinulla tulee olla myös ajokortti ja auto käytössäsi.

Jos olet opetusteknologiaan intohimoisesti suhtautuva Google-käyttäjä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella varustettuna pikimmiten osoitteeseen rekry(at)cloudpoint.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lauri Kaski
Google Cloud asiantuntija ja  Cloudpointin  toimitusjohtaja
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Rekry: Etsimme kouluttajaa Pohjois-Suomeen
Rekry: Etsimme kouluttajaa Pohjois-Suomeen
10 marraskuuta, 2016

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme Pohjois-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää Google kouluttajaa. Ensisijaisena pa...

Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
22 toukokuuta, 2013

Kun lataat tiedostoja Google Driveen, voit valita haluatko säilyttää ne alkuperäisessä muodossaan vai muuntaa Google Dok...

Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
5 tammikuuta, 2017

Etsimme Etelä-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää ruotsinkielistä Google kouluttajaa. Olet mielellään jo kokemusta...