Asiakkaidemme tukeminen Google for Work ja Google for Education-sovellusten käytössä on tärkeä osa arkeamme. Vastataksemme kaikkien tarpeisiin olemme avanneet uuden tukikanavan monipuolistamaan palveluvalikoimaamme.

Uusi maksullinen tukinumeromme on suunnattu Google for Work ja Google for Education -käyttäjille, jotka eivät ole tilanneet meiltä jatkuvaa tukipalvelua. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi organisaatioille, joilla tuen tarve on vähäinen tai satunnaisesti vaihteleva.
Tukeemme voi soittaa arkisin klo.9.00-16.30 välillä ja meidät tavoittaa numerosta 0600-309900 (1,98€/min+pvm).

Jatkuvan tukipalvelun tilanneet asiakkaamme voivat edelleen olla meihin yhteydessä tutun tukinumeron kautta tai sähköpostitse osoitteessa tuki@cloudpoint.fi.

Lauri Kaski
Google Apps asiantuntija ja  Cloudpointin toimitusjohtaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!