Kun lataat tiedostoja Google Driveen, voit tuoda ne alkuperäisessä tiedostomuodossaan tai jos ne vastaavat Google Dokumentit muotoisia tiedostoja, voit muuntaa ne Google Dokumenteiksi.

Oletuksena käytössä olevan lähetysasetuksen voit määrittää Driven oikean yläkulman rataksen alta valitsemalla kohdan Lähetysasetukset.
Jos haluat muuntaa sopivat tiedostot Google Dokumenteiksi, valitse Muunna ladatut tiedostot Google Dokumentit-muotoon. 


Vahvista asetukset ennen latausta on myös hyvä klikata päälle jos usein käytät kumpaakin tapaa tuoda tiedostoja Drivelle: muuntamatta tai muunnettuna. Tällöin sovellus kysyy ennen latauksen aloittamista kumpaa vaihtoehtoa haluat käyttää.

Kun mietit haluatko muuntaa tiedostoja vai et, muista seuraavat asiat:

  • Vain Google Dokumentit muotoisten tiedostojen sisältöä voi Drivellä muokata reaaliaikaisesti yhdessä muiden käyttäjien kanssa.
  • Google Dokumentit eivät kuluta Drivesi tallennustilaa, toisin kuin muut tiedostot.
Tarkemmat ohjeet tiedostojen lataamiseksi Drivelle löydät VerkkoApsin tukisivustolta
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Drive lähetysasetukset hetkiin, jolloin lataat tiedostoja Drivellesi
Drive lähetysasetukset hetkiin, jolloin lataat tiedostoja Drivellesi
3 maaliskuuta, 2014

Kun lataat tiedostoja Google Driveen, voit tuoda ne alkuperäisessä tiedostomuodossaan tai jos ne vastaavat Google Dokume...

Driven työpöytäsovellusta koskevat muutokset
Driven työpöytäsovellusta koskevat muutokset
15 syyskuuta, 2017

Google Driveä voi käyttää monella tapaa: ensisijainen keino on verkkoselaimen kautta kirjautumalla osoitteessa drive.goo...

Näin tallennat PDF -liitteen Gmailista suoraan Driveen
Näin tallennat PDF -liitteen Gmailista suoraan Driveen
24 toukokuuta, 2013

Kun saat sähköpostin liitteenä PDF -muotoisen liitetiedoston, ei ole enää tarvetta ensin ladata tiedostoa omalle tietoko...