Eräs Gmailin tehokkaista ominaisuuksista on yhteystietojen automaattinen tallentuminen. Entuudestaan automaattisesti tallentuneet yhteystiedot ovat päivittyneet sellaisten henkilöiden kohdalla, jotka ovat aktivoineet Google+ profiilin ja juuri julkaistu päivitys vie toiminnon askeleen edemmäs.

Oletko joskus halunnut lähettää sähköpostia tutullesi, mutta ette ole vielä vaihtaneet sähköpostiosoitteita? Kun kirjoitat uutta sähköpostia, Gmail ehdottaa tästä viikosta alkaen Google+ -kontaktejasi vastaanottajiksi, vaikka et olisi vielä vaihtanut sähköpostiosoitteita heidän kanssaan.


Sähköpostiosoitteiden toimintaperiaate
Sähköpostin lähettäminen Google+ -kontakteille toimii totutusta poikkeavalla tavalla sähköpostiosoitteiden yksityisyyden suojaamiseksi. Sähköpostiosoitteesi ei näy Google+ -kontakteille ennen kuin lähetät heille sähköpostia, eivätkä heidän sähköpostiosoitteensa näy sinulle ennen kuin he vastaavat.


Voit valita itse kuka sinuun voi ottaa yhteyttä
Sähköpostin asetuksista (postilaatikon oikean yläkulman ratas -> asetukset) löydät valinnan, jossa voit itse määritellä voiko sinuun olla yhteydessä sähköpostitse Google+ palvelun kautta.
Vaihtoehtoina tarjolla on kaikki Google+ käyttäjät, laajennetut piirit, piirit tai ei kukaan. Valitse itsellesi mieleinen vaihtoehto.


Uusi toiminto saapuu Gmail-käyttäjille, jotka ovat aktivoineet Google+ profiilin seuraavien päivien aikana, mutta koskee ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaita. Kun toiminto on käytössä, saat ilmoitusviestin asiasta Googlelta. Google Apps-yritystilien kohdalla asetus ei ole automaattisesti päällä.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
17 tammikuuta, 2018

Käytitpä Google Dokumentteja sopimuspohjan luomiseen tai vaikkapa käyttöohjeen laatimiseen, todennäköisesti tarvitset te...

Google+ uutuutena Ohjauspaneeli
Google+ uutuutena Ohjauspaneeli
11 kesäkuuta, 2013

Google+ on saanut uutena ominaisuutena Ohjauspaneelin, josta voit seurata Google+ Sivusi toimintoja. Ohjauspaneeli näkyy...

Uutta! Google Chromebook Pixel
22 helmikuuta, 2013

Uudenlainen ja kerrassaan ainutlaatuinen Google Chromebook Pixel yhdistää saumattomasti kaiken sen mitä jokainen toivoo ...