Kerroimme aikaisemmin Googlen julkaisemista uutuustoiminnoista YouTubeen ja yksityisiin Hangouts on Air-lähetyksiin. Tällöin tilanne oli vielä se, että hyvämaineisella YouTube kanavalla piti olla vähintään 100 tilaajaa, jotta YouTube Live-toiminto saatiin käyttöön ja tämän kautta mahdollistui myös yksityiset Hangouts on Air-lähetykset.

Nyt YouTube Liven rajoitukset poistuvat ja jokainen käyttäjä voi ottaa toiminnon käyttöön hyvämaineiselle YouTube kanavalle, jolloin mahdollistuvat mm. seuraavat toiminnot:

  • listaamattomat ja yksityiset Hangouts on Air-tapahtumat 
  • Hangouts on Air-tapahtuman aikatauluttaminen etukäteen
  • YouTube Creator toiminnot, kuten InVideo ohjelmointi ja mainostaminen omalla kanavasivulla
  • reaaliaikaiset seurantatiedot osallistuvista käyttäjistä Live-ikkunassa

YouTube Live-tapahtumat on ominaisuus, joka ei automaattisesti ole päällä YouTube kanavissa. Mikäli kanavasi on virallisesti vahvistettu ja saa luokituksen hyvämaineisena, mahdollistuu sinulle ottaa käyttöön myös Live-tapahtumat YouTube asetuksista.

Live-toiminnon voi aktivoida YouTube kanavan ominaisuudet-valikon kautta kun se tulee mahdolliseksi.
YouTube Liven ottaminen käyttöön: https://support.google.com/youtube/answer/2474026

Uudistus tulee voimaan vaiheittain tulevien viikkojen aikana.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: