Hangouts pikaviestin ja videoneuvottelut ovat tuoneet ratkaisun monen yrityksen yhteydenpitoon ja viestintään. Erityisen toimivaksi ratkaisun tekee sen tukema liikkuvuus, joka mahdollistaa esimerkiksi etätyöskentelyn ja kokouksiin liittymisen mobiililaitteen kautta. Yrityksen eri yksiköt pitävät Hangoutsilla helposti yhteyttä toisiinsa, jonka lisäksi oppilaitokset voivat hyödyntää Hangoutsia opetuksessa. 
Tänään uusia ominaisuuksia julkaistiin erityisesti Google Apps käyttäjille.

Aikaisemmin Hangoutsiin julkaistiin globaali yhteystietolista, jonka avulla Hangoutsin yhteystiedoista on mahdollista maailmanlaajuisesti löytää henkilöitä, keiden kanssa keskustella. Google Apps käyttäjille tähän toimintoon tulee nyt muutos, jonka avulla on helppo löytää nopeasti kollegat. Juuri käydyt keskustelut tulevat edelleen säilymään Hangoutissa ensisijaisesti näkyvillä, mutta kun aloitat kirjoittamaan hakukenttään henkilön nimeä, automaattinen täydennys tarjoaa sinulle ensisijaisesti oman organisaatiosi käyttäjiä. 

Google Apps pääkäyttäjät voivat uudistuksen myötä tarkemmin kohdistaa haluttuja Hangouts ominaisuuksia valituille käyttäjille. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi yksityisten keskustelujen rajoittaminen, chat historian asettaminen oletuksellisesti "pois päältä" asentoon, organisaation omien käyttäjien välisten Hangouts kutsujen automaattisen hyväksymisen asettaminen päälle tai pois, sekä mahdollisuus koko organisaatiossa sulkea pois käytöstä ääni- ja videopuhelut.

Käyttääkö organisaatiosi vielä Google Talk pikaviestintä? Näin siirrytte uuteen Hangouts pikaviestimeen: ohje
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Katseluoikeuden jakaminen Google Sivustoilla
Katseluoikeuden jakaminen Google Sivustoilla
1 helmikuuta, 2018

Google Sivustoja käytetään paljon erilaisiin tarkoituksiin, joissa sivuston sisältö ei ole tarkoitettu julkiseksi, vaan ...

Uutta! Gmail ja Kalenteri tekevät entistä paremmin yhteistyötä
Uutta! Gmail ja Kalenteri tekevät entistä paremmin yhteistyötä
3 toukokuuta, 2013

Jos teet paljon varauksia kalentereihin, tänään julkaistu uudistus lämmittää mieltäsi varmasti!

Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
15 elokuuta, 2012

Taannoin uutisoimme mahdollisuudesta aloittaa Hangouts- videoneuvottelu suoraan Gmailista ja lupasimme informoida jahka ...