Google+ käyttäjiä hemmotellaan nyt oikein urakalla uusilla ominaisuuksilla. Esittelyssä Hangouts-pikaviestimen ja videoneuvottelun uudet ominaisuudet, sekä Google+ valokuvien toiminnot.

Hangouts

Hangouts -pikaviestimen avulla on mahdollista käydä kirjoitettuja keskusteluja ja videoneuvotteluja. Uutuutena:

 • Hangoutsin Android mobiilisovellus tukee nyt sijainnin jakamista ja SMS-viestejä. Näin voit lähettää karttakuvan nykyisestä sijainnistasi sekä lähettää ja vastaanottaa SMS viestejä. Myös GIF-animaatiot toimivat jatkossa Hangouts-pikaviestimessä.
 • Julkiset Hangouts On Air-tapahtumat on mahdollista nyt ajoittaa haluttuun ajankohtaan etukäteen ja markkinoida niitä tapahtuman oman katselusivun avulla. Kun lähetys alkaa, "Control Room" mahdollistaa lähetyksen keskustelun ohjaamisen.
 • Kaikissa tapauksissa, Hangouts-videoneuvottelujen videon laatua on parannettu merkittävästi. Hangouts myös skaalautuu koko ruudulle jatkossa ja sovellus automaattisesti parantaa heikkolaatuista videokuvaa.

  Vasemmalta oikealle: sijainnin jakaminen ja GIF-animaatiot
  Ylempi kuva: Hangouts-videoneuvottelu ilman kuvan automaattista parannusta ja (alempi kuva) parannuksen kanssa

  Hangouts Android mobiilisovelluksen ja videoneuvottelun päivitykset tulevet saataville muutamassa päivässä. Sen sijaan Hangouts On Air uudistukset saapuvat käyttäjille muutaman seuraavan viikon aikana.


  Valokuvat ja videot

  Valokuviin vangitsemme kaikki tärkeimmät hetket. Joskus kuitenkin niiden määrä nousee korkeaksi, jolloin niiden muokkaaminen, järjestäminen ja editoiminen voi olla työlästä. Google+ tekee sen puolestasi:

  • Täysikokoisten kuvatiedostojen tallentaminen lanseerataan piakkoin iOS-laitteiden Google+ mobiilisovellukseen. Näin voit varmuuskopioida kuvasi samalla kun otat niitä. 
  • Kuvien hakuominaisuuksia on parannettu merkittävästi ja jatkossa voit etsiä niitä aihealueittain hakusanojen avulla. 
  • Kuvien automaattinen parannus kohentaa kuviesi laatua. Nyt parannuksen tasoa voi myös muokata eri asteiseksi. 
  • HDR Scape-suodattimen avulla muokkaat kuvistasi nopeasti HDR-kuvaa muistuttavan tuotoksen.
  Vasemmalta oikealle : alkupeäinen kuva, HRD Scape-suodatin

  Kuvien automaattiseen korjaamiseen (Auto Awesome) on myös lisätty 3 uutta muokkausmahdollisuutta:

  • Action. Sarjakuvana otetusta liikkeestä voidaan yhdistää toiminta yhteen kuvaan. 
  • Eraser. Liikkuvat henkilöt poistetaan kuvasarjasta. 
  • Movie. Luo videoklipeistä upea video tehosteineen.
  Auto Awesome Movie-toiminto

  Kaikki mainitut uudet valokuvatoiminnot saapuvat käyttäjille tämän viikon aikana. Auto Awesome Movie-toiminto saapuu vain Android 4.3 tai uudempiin versioihin, mutta tulevaisuudessa myös muut mobiilisovellukset tulevat tukemaan toimintoa.

  Lähde ja kuvat: Official Google Blog

  Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

  Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

  Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

  Uutta Hangoutsissa ja Google+ valokuvissa
  Uutta Hangoutsissa ja Google+ valokuvissa
  30 lokakuuta, 2013

  Google+ käyttäjiä hemmotellaan nyt oikein urakalla uusilla ominaisuuksilla. Esittelyssä Hangouts-pikaviestimen ja videon...

  Näin lisäät erikoismerkit Google Asiakirjaan
  21 elokuuta, 2012

  Aina silloin tällöin asiakirjaa laatiessa kaipaa avuksi erilaisia erikoismerkkejä. Myös Google Dokumenteissa sellaisten ...

  Google Dokumentit ja uutuudet ominaisuudet
  Google Dokumentit ja uutuudet ominaisuudet
  8 kesäkuuta, 2012

  Google Dokumentit päivittyvät uusilla ominaisuuksilla kuukausittain. Koska olemme juurikin siirtyneet kesäkuun puolelle,...