Hangoutsin Androidille suunnattu mobiilisovellus päivittyy. Mukana on useita ominaisuuksia, joita käyttäjät ovat toivoneet!
  • Voit nähdä kuka on juuri nyt tavoitettavissa ja kuka ei. Vihreä tarkoittaa, että käyttäjä on tavoitettavissa, harmaa sen sijaan, että he ovat poissa. 
  • Henkilöiden selaamista uutta Hangoutsia aloittaessa on helpotettu. Ylhäältä alaspäin näet jatkossa henkilöt 'People you Hangout with’, 'Suggested People' ja 'Other Contacts'.
  • Hangouts kutsut näkyvät nyt keskustelujen yläpuolella, joten ne on helpompi huomata.
  • Voit piilottaa henkilöitä Hangoutsistasi painamalla näyttöä henkilön kohdalla muutaman sekunnin ajan. Valitse sen jälkeen ilmestyvä "Piilota henkilö".  

Uudistunut versio saapuu lähipäivinä Google Playhin ladattavaksi: (v1.2,http://goo.gl/6Sv8V)


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta Hangoutsin Android-mobiilisovelluksessa
Uutta Hangoutsin Android-mobiilisovelluksessa
26 syyskuuta, 2013

Hangoutsin Androidille suunnattu mobiilisovellus päivittyy. Mukana on useita ominaisuuksia, joita käyttäjät ovat toivone...

Chromebook minun laitteenani
Chromebook minun laitteenani
26 elokuuta, 2013

Suomenkielisillä sivustolla puhutaan nyt paljon Chromebookeista, mutta selkeästi kirjoittajilla ei ole tietoa mikä Chrom...

Hangouts uutuuksia Google Apps käyttäjille
Hangouts uutuuksia Google Apps käyttäjille
22 marraskuuta, 2013

Hangouts pikaviestin ja videoneuvottelut ovat tuoneet ratkaisun monen yrityksen yhteydenpitoon ja viestintään. Erityisen...