Jos olet luonut tapahtuman ja haluat tehdä jostakusta muusta kyseisen tapahtuman omistajan, voit siirtää tapahtuman omistajuuden. Tapahtuman omistaja voi muokata tapahtuman tietoja enemmän (esim. muuttaa sijaintia, aikaa tai päivämäärää). Siirrä tapahtuman omistajuus toimimalla seuraavasti:

  1. Avaa tapahtuma napsauttamalla ja valitse Muokkaa tapahtuman tietoja. Voit avata tapahtuman tietosivun myös napsauttamalla tapahtuman nimeä.
  2. Valitse avattavasta Kalenteri-valikosta Vaihda omistaja... (jos tämä vaihtoehto ei näy heti, selaa luettelon loppuun). Voit valita Vaihda omistaja... -vaihtoehdon myös avattavasta Lisää toimintoja -valikosta.
  3. Lisää tapahtuman uuden omistajan sähköpostiosoite tai valitse hänen nimensä yhteystietoluettelostasi. Halutessasi voit lähettää omistajalle myös muokatun viestin ja ilmoittaa, mitä on tapahtumassa.
  4. Napsauta Vaihda omistaja.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Siirrä Kalenteri tapahtuman omistajuus toiselle
Siirrä Kalenteri tapahtuman omistajuus toiselle
22 elokuuta, 2012

Jos olet luonut tapahtuman ja haluat tehdä jostakusta muusta kyseisen tapahtuman omistajan, voit siirtää tapahtuman omis...

Hyvä paha muutos?
8 lokakuuta, 2013

“Tekninen projekti tulossa ja taas sitä hapatusta muutoksesta, joojoo...” Mutta ei ilman syytä, sillä myös pienikin muut...