Jos olet luonut tapahtuman ja haluat tehdä jostakusta muusta kyseisen tapahtuman omistajan, voit siirtää tapahtuman omistajuuden. Tapahtuman omistaja voi muokata tapahtuman tietoja enemmän (esim. muuttaa sijaintia, aikaa tai päivämäärää). Siirrä tapahtuman omistajuus toimimalla seuraavasti:

  1. Avaa tapahtuma napsauttamalla ja valitse Muokkaa tapahtuman tietoja. Voit avata tapahtuman tietosivun myös napsauttamalla tapahtuman nimeä.
  2. Valitse avattavasta Kalenteri-valikosta Vaihda omistaja... (jos tämä vaihtoehto ei näy heti, selaa luettelon loppuun). Voit valita Vaihda omistaja... -vaihtoehdon myös avattavasta Lisää toimintoja -valikosta.
  3. Lisää tapahtuman uuden omistajan sähköpostiosoite tai valitse hänen nimensä yhteystietoluettelostasi. Halutessasi voit lähettää omistajalle myös muokatun viestin ja ilmoittaa, mitä on tapahtumassa.
  4. Napsauta Vaihda omistaja.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Mindmap Google Drivessä
14 marraskuuta, 2012

Anne Rongas on kirjoittanut blogissaan mielenkiintoisen tekstin Google Driven yhdistämisestä mindmap sovellukseen nimelt...

Google Apps tietosuoja entistä paremmaksi
8 kesäkuuta, 2012

Google Appsien kohdalla tietosuojaan on aina panostettu monin tavoin. Yli neljä miljoonaa yritystä käyttää Google Appsej...

Uusiutunut Google Lomake
Uusiutunut Google Lomake
3 marraskuuta, 2015

Google Lomake on yksi Drivellä käytettävistä dokumenteista. Sen avulla on helppo luoda kyselyitä, ilmoittautumislomakkei...