Olet luonut sivun Google+:saan vaikka lapsesi jalkapalloseuralle tai ylläpitämällesi kahvilalle, joten haluat sinne paitsi reilusti kävijöitä, myös heidän luottamuksensa siihen, että sivu on varmasti juuri sinun ylläpitämä. Vahvistamisen avulla kerrot muille käyttäjille, että Google+ -paikallissivusi on todella juuris sitä mitä luvataan. Kun vahvistat Google+ -sivusi,organisaatiosi löytyy useista Googlen palveluista kuten hausta, Mapsista ja mobiilista. Siellä voit vahvistaa suhteitasi asiakkaisiin ja kehittää brändiäsi. Saat käyttöösi kaikki Google+:n upeat ominaisuudet, kuten Piirit, Hangoutit ja +1-merkinnät.

Sivun vahvistaminen on ollut aikaisemminkin mahdollista, mutta huomattavasti monimutkaisempaa. Nyt siitä on tehty todella helppoa:

Vaihekohtaiset ohjeet

Ensin sinun täytyy hankkia henkilökohtainen Google+ -tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä. Kun olet luonut tilin, toimi seuraavasti:
 1. Klikkaa Google+ -palvelun vasemmassa laidassa olevaa Sivut-kuvaketta. Se voi olla piilossa Lisää-kuvakkeen alla.
 2. Klikkaa Luo sivu.
 3. Valitse Paikallinen yritys tai paikka.
  Sivujen täytyy kuulua tähän luokkaan, jotta niiden osoitteet vahvistetaan. Luokkaa ei voi vaihtaa sen valinnan jälkeen.


 4. Anna puhelinnumerosi pyydettäessä. Jos sinulla on jo yritystiedot Google Mapsissa, muista antaa näissä yritystiedoissa oleva puhelinnumero, jotta tietojen yhdistäminen käy helposti. Valitse yritystietosi annetuista vaihtoehdoista ja jatka. Jos sinulla ei vielä ole yritystietoja, voit luoda uudet yritystiedot.
 5. Valitse luokka, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Luo.
 6. Lähetä profiilikuva, jos haluat liittää sen yritystietoihisi, ja valitse Jatka. Voit halutessasi jakaa uuden sivusi Google+ -piiriesi kanssa.
 7. Kun olet valmis, klikkaa Valmis.

Kun sivu on luotu, voit vahvistaa sen:

 1. Vie hiiren osoitin "Vahvistamaton" yläreunassa Google + sivulle. Klikkaa "Tarkista nyt"-painiketta, kun se ilmestyy. Tai klikkaa "Tarkista nyt" in "Onko tämä sinun yrityksesi?" § kartan alapuolella.
 2. Vahvista osoitteesi ja klikkaa Vahvista uudelleen. Postikortin tulisi saapua noin viikon kuluessa.
 3. Kun kortti saapuu, siirry kortissa mainittuun sivustoon.
 4. Kirjoita kortissa näkyvä PIN-koodi.

Google Mapsissa olevat yritystiedot yhdistetään uusiin Google+ -paikallisyritystietoihisi. Yrityksesi tulee näkyviin Google Mapsissa jonkin ajan kuluttua. Nyt voit alkaa kirjoittaa viestejä, järjestää hangouteja, hankkia seuraajia ynnä muuta.Lähde: Google
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ sivun vahvistaminen
7 elokuuta, 2012

Olet luonut sivun Google+:saan vaikka lapsesi jalkapalloseuralle tai ylläpitämällesi kahvilalle, joten haluat sinne pait...

Kuinka luot Google+ Yhteisön
Kuinka luot Google+ Yhteisön
10 joulukuuta, 2012

Yhteisöjen avulla on helppo aloittaa keskusteluja kiinnostavista aiheista, erityisistä ryhmistä tai organisaatioista. Ku...

Kuinka luot Google+ Yhteisön
Kuinka luot Google+ Yhteisön
10 joulukuuta, 2012

Yhteisöjen avulla on helppo aloittaa keskusteluja kiinnostavista aiheista, erityisistä ryhmistä tai organisaatioista. Ku...