Oppilaat, opiskelijat ja opettajat jäävät erinomaisen ansaitulle kesälomalle. Mikä erikoinen lukuvuosi on jälleen takana!

Jotta koulujen henkilökunnan olisi mahdollisimman helppo asettua lomatunnelmiin ja olla tilanteen tasalla syksyn taas saapuessa, tässä muutama vinkki ennen rannoille ja mökeille siirtymistä. 


- 23.6. on Googlen ilmainen The Anywhere School -tapahtuma opetusalan ammattilaisille. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

- 3 vinkkiä Google Classroomin kevätsiivoukseen 

- Näin säilytät Chromebookit oikein kesäloman ajan

- Ensi lukuvuonnakin kannattaa oppia uutta: Cloudpointin uudistunut Google for Education -koulutustarjonta opettajille

- Lue, miten Raumalla siirryttiin Google-ympäristöön koronavuoden aikana

- Jos opetuksessa käytettävien digitaalisten sovellusten tietosuoja mietityttää, kysy lisää Luuppi-tietosuojapalvelusta

- Tuntuiko lukuvuoden aikana, että Google Workspace for Education -työkalupakettia pitäisi päivittää? Kysy meiltä lisää, niin huolehditaan, että koulujen taas alkaessa työvälineet ovat juuri passelit oppilaitokseesi.

- Jos oppilaitoksessasi harkitaan uusien Chromebookien hankkimista, pidä mielessä Cloudpointin zero-touch-käyttöönottopalvelu. 


Mutta ennen kaikkea Cloudpoint toivottaa aurinkoista, lempeää kesää kaikille oppilaille, opiskelijoille ja koulumaailman ammattilaisille!


(Kuva: Ethan Robertson / Unsplash)

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kuka teki muutoksen ja milloin? Tiedot paremmin esille Drivessä
Kuka teki muutoksen ja milloin? Tiedot paremmin esille Drivessä
15 tammikuuta, 2014

Paljon puhutaan yhdessä työskentelystä verkossa, mutta sen todellisen ilon ja helppouden ymmärtää kun on kokeillut Googl...

Google Lomakkeen uudet ominaisuudet
Google Lomakkeen uudet ominaisuudet
13 heinäkuuta, 2017

Monipuolisten käyttötarkoitustensa vuoksi Google Lomakkeilla on runsaasti käyttäjiä niin yrityksissä kuin oppilaitoksiss...

Mikä on Chrome-laitteiden zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment)?
Mikä on Chrome-laitteiden zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment)?
22 heinäkuuta, 2021

Zero touch -käyttöönotto (zero touch enrollment, ZTE) on Cloudpointin tarjoama palvelu, jonka avulla suurikin määrä Chro...