Google+:n kuluttajaversio suljettiin huhtikuussa 2019, mutta G Suiten puolella palvelua on voinut vielä toistaiseksi käyttää. Nyt Google uudistaa palvelua kuitenkin isosti ja samalla sen nimi muuttuu Currentsiksi. 

Uudistettu Google Currents tulee yleisesti saataville 6.7.2020. Google+ päivitetään automaattisesti kaikissa G Suite organisaatioissa Currents-palveluun. Google+:aan verrattuna Currentsin ulkoasua ja käyttökokemusta on uudistettu, ja käyttäjille sekä järjestelmänvalvojille on lisätty uusia ominaisuuksia. Päivitys ei vaadi toimenpiteitä jos Google+ ei ole käytössä organisaatiossasi.
Mikä muuttuu?
  • Pääkäyttäjät voivat ottaa Currentsissa käyttöön tiettyjä sisältöjä ja järjestelmänvalvojan oikeuksia organisaation käyttäjille. Lue lisätietoja uusista järjestelmänvalvojan toiminnoista tästä ohjekeskuksen artikkelista.
  • Currentsiin sovelletaan samoja käyttöehtoja kuin Google+:aan. Currentsin käyttöön sovelletaan kaikilla käyttäjillä G Suite ‑sopimusta ja Googlen käyttöehtoja soveltuvin osin. 
  • Käyttäjät siirretään Currentsiin kaikissa käyttöympäristöissä 6.7.2020 alkaen. Currents tarjoaa käyttäjille uusia ominaisuuksia, kuten yrityksen omat striimit, sisältöjen haun ja reitityksen taggauksen avulla.
  • Nykyinen Google+ ‑mobiilisovellus päivitetään Currents-mobiilisovellukseen automaattisesti niillä käyttäjillä, joilla on Google+:n iOS‑ tai Android-mobiilisovellus ja jotka ovat ottaneet automaattiset päivitykset käyttöön. Muita käyttäjiä kehotetaan päivittämään uuteen Currents-mobiilisovellukseen (uudelleenohjaamalla heidät vastaavaan kauppaan), jotta he voivat jatkaa palvelun käyttöä.
  • Kaikki nykyiset linkit kohteeseen plus.google.com toimivat edelleen, koska käyttäjät uudelleenohjataan läpinäkyvästi kohteeseen currents.google.com.
  • Muutosta edeltävinä päivinä käyttäjät saattavat nähdä Google+:ssa bannerin, jossa heille ilmoitetaan näistä muutoksista ja josta heidät linkitetään asiaa käsittelevään ohjekeskuksen sisältöön.
Loppukäyttäjien aloitusoppaasta saat lisätietoja uusista ominaisuuksista ja ohjeita käyttäjien tukemiseen.
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: