Google+:n kuluttajaversio suljettiin huhtikuussa 2019, mutta G Suiten puolella palvelua on voinut vielä toistaiseksi käyttää. Nyt Google uudistaa palvelua kuitenkin isosti ja samalla sen nimi muuttuu Currentsiksi. 

Uudistettu Google Currents tulee yleisesti saataville 6.7.2020. Google+ päivitetään automaattisesti kaikissa G Suite organisaatioissa Currents-palveluun. Google+:aan verrattuna Currentsin ulkoasua ja käyttökokemusta on uudistettu, ja käyttäjille sekä järjestelmänvalvojille on lisätty uusia ominaisuuksia. Päivitys ei vaadi toimenpiteitä jos Google+ ei ole käytössä organisaatiossasi.
Mikä muuttuu?
  • Pääkäyttäjät voivat ottaa Currentsissa käyttöön tiettyjä sisältöjä ja järjestelmänvalvojan oikeuksia organisaation käyttäjille. Lue lisätietoja uusista järjestelmänvalvojan toiminnoista tästä ohjekeskuksen artikkelista.
  • Currentsiin sovelletaan samoja käyttöehtoja kuin Google+:aan. Currentsin käyttöön sovelletaan kaikilla käyttäjillä G Suite ‑sopimusta ja Googlen käyttöehtoja soveltuvin osin. 
  • Käyttäjät siirretään Currentsiin kaikissa käyttöympäristöissä 6.7.2020 alkaen. Currents tarjoaa käyttäjille uusia ominaisuuksia, kuten yrityksen omat striimit, sisältöjen haun ja reitityksen taggauksen avulla.
  • Nykyinen Google+ ‑mobiilisovellus päivitetään Currents-mobiilisovellukseen automaattisesti niillä käyttäjillä, joilla on Google+:n iOS‑ tai Android-mobiilisovellus ja jotka ovat ottaneet automaattiset päivitykset käyttöön. Muita käyttäjiä kehotetaan päivittämään uuteen Currents-mobiilisovellukseen (uudelleenohjaamalla heidät vastaavaan kauppaan), jotta he voivat jatkaa palvelun käyttöä.
  • Kaikki nykyiset linkit kohteeseen plus.google.com toimivat edelleen, koska käyttäjät uudelleenohjataan läpinäkyvästi kohteeseen currents.google.com.
  • Muutosta edeltävinä päivinä käyttäjät saattavat nähdä Google+:ssa bannerin, jossa heille ilmoitetaan näistä muutoksista ja josta heidät linkitetään asiaa käsittelevään ohjekeskuksen sisältöön.
Loppukäyttäjien aloitusoppaasta saat lisätietoja uusista ominaisuuksista ja ohjeita käyttäjien tukemiseen.
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ päivittyy Google Currentsiksi
Google+ päivittyy Google Currentsiksi
22 kesäkuuta, 2020

Google+:n kuluttajaversio suljettiin huhtikuussa 2019, mutta G Suiten puolella palvelua on voinut vielä toistaiseksi käy...

Google G Suite on nyt Google Workspace
Google G Suite on nyt Google Workspace
7 lokakuuta, 2020

Työn tekemisen mallit muuttuvat jatkuvasti. Samalla teknologia, jonka avulla työskentelemme, kehittyy vastaamaan alati m...

Google Apps Vault saataville nyt myös jo olemassa oleville Google Apps ja Google Apps EDU asiakkaille
19 joulukuuta, 2012

Google Apps Vault on lisäpalvelu, jonka avulla on mahdollista lisätä arkistointi- ja hakupalvelut Google Appsin eri vers...