Hashtagit, nuo sosiaalisen median #-merkillä aloitetut "hakusanat", rantautuivat Google+:saan viime kevään laajan uudistumisen yhteydessä. Jokaiseen päivitykseen on voinut siitä asti lisätä hashtageja ja hyödyntää niitä Google+:san sisäisessä hakutoiminnossa.

Nyt Google laajentaa oikein urakalla, sillä tänään julkistetun tiedon mukaan hashtageilla voi jatkossa hakea tietoa myös Googlen hakukoneessa. Tällöin hakutulosten rinnalle ilmestyy Google+ päivityksiä, jotka on merkitty hakutermiin liittyvillä hashtageilla. Samalla hashtagit nousevat merkittäväksi tekijäksi yritysten hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median markkinointiin hyödyntämisen kannalta, sillä tehokkaalla hashtagien käytöllä ja niiden järkevällä kohdistamisella oman organisaation hakutuloksia Googlessa voidaan huomattavasti parantaa ja monipuolistaa. 
  • Vain julkiseksi merkityt tai sinulle jaetut päivitykset listautuvat hakutuloksiin.
  • Jos klikkaat Haussa näkyvää päivitystä, siirryt Google+:saan lukemaan koko päivityksen.
  • Näet linkkejä muihin päivityksiin, jotka on merkitty samalla hashtagilla.


Aluksi hashtagit toimivat vain google.com ja google.ca hakusivuilla englanninkielisille käyttäjille. 

Google.fi sivustolla nämä eivät siis ole, ainakaan vielä, käytössä. 


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ hashtagit näkyville Google Hakuun
Google+ hashtagit näkyville Google Hakuun
26 syyskuuta, 2013

Hashtagit, nuo sosiaalisen median #-merkillä aloitetut "hakusanat", rantautuivat Google+:saan viime kevään laajan uudist...