Gmailiin saapuu "ajastettu lähetys"-toiminto uusimman päivityksen myötä. Sen avulla viestin voi kirjoittaa valmiiksi ja määrittää ajankohdan, jolloin se lähtee vastaanottajalle.

Päivityksen myötä Gmailin viestinkirjoitusikkunan lähetä-painikkeen viereen ilmestyy valikko, josta viestin lähetyksen voi ajastaa. Toiminto tulee näkyviin Gmailin selainversion lisäksi Android ja iOS -mobiilisovelluksiin.

Ajastetuille viesteille muodostuu oma tunnisteensa postilaatikkoon. Sen alta löytyvät lähettämisajankohtaa odottavat viestit.

Tämä päivitys saapuu kaikille G Suite käyttäjille seuraavan parin viikon aikana. Jos organisaatiosi on valinnut hidastetun uusien toiminnon käyttöönoton, saattaa toiminnon saapumisessa kestää pidempään.

Mia 
Google Cloud muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Kommentit (1)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Rekisterinpitäjien tulee hyväksyä Googlen päivitetty Data Processing Agreement (DPA)
7 tammikuuta, 2021

Kiitos kaikesta Schrems II -blogikirjoituksesta tulleesta kannustavasta palautteesta. On tärkeää, että tietosuojaan liit...

Tarjous: Nomen maksutta loppuvuodeksi uusille asiakkaille
3 lokakuuta, 2018

Kuntachromen kunniaksi tarjoamme kaikkiin uusiin Nomen tilauksiin palvelun loppuvuodeksi 2018 maksutta*. Tartu ainutlaat...

Primus to Google - uudet ominaisuudet
Primus to Google - uudet ominaisuudet
22 marraskuuta, 2016

Julkaisemme Primus to Googlen 3.0 -päivityksen tänään ja haluamme kertoa hieman tarkemmin sen sisältämistä uusista omina...