Gmailiin saapuu "ajastettu lähetys"-toiminto uusimman päivityksen myötä. Sen avulla viestin voi kirjoittaa valmiiksi ja määrittää ajankohdan, jolloin se lähtee vastaanottajalle.

Päivityksen myötä Gmailin viestinkirjoitusikkunan lähetä-painikkeen viereen ilmestyy valikko, josta viestin lähetyksen voi ajastaa. Toiminto tulee näkyviin Gmailin selainversion lisäksi Android ja iOS -mobiilisovelluksiin.

Ajastetuille viesteille muodostuu oma tunnisteensa postilaatikkoon. Sen alta löytyvät lähettämisajankohtaa odottavat viestit.

Tämä päivitys saapuu kaikille G Suite käyttäjille seuraavan parin viikon aikana. Jos organisaatiosi on valinnut hidastetun uusien toiminnon käyttöönoton, saattaa toiminnon saapumisessa kestää pidempään.

Mia 
Google Cloud muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Meetiin 16 osallistujan ruudukkonäkymä
Google Meetiin 16 osallistujan ruudukkonäkymä
23 huhtikuuta, 2020

Google tuo Meet-videoneuvotteluun 16 samanaikaisen osallistujan ruudukkonäkymän. Päivitys on lähtenyt juuri liikkeelle j...

Miksi Google Apps ilmaisen Gmailin sijaan?
14 tammikuuta, 2013

Google Apps -sovelluskokonaisuuden mukana tuleva Gmail ja kuluttajille suunnattu ilmainen Gmail ovat pääasiassa hyvin sa...

Uutuus: Kolmannen osapuolen sovellusten asentaminen Google Apps hallintapaneelista
20 marraskuuta, 2013

Google Apps for Business ja Google Apps for Education sovelluskokonaisuuksiin on mahdollista lisätä kolmannen osapuolen ...