Tänään Google on virallisesti julkaissut tuotteen, jota olemme jo hetken uumoilleet saapuvaksi: Chromebox for Meetings, eli tuotepaketti joka kattaa toimivaan ja helppokäyttöiseen videoneuvotteluun tarvittavat osat. Uskomme tämän olevan toimiva ratkaisu niin yrityksille kuin oppilaitoksillekin.

Kyllästyttääkö hankalasti pystytettävät, monet kirjautumiset vaativat videoneuvottelut? Kuluuko verkkotapahtuman pystyttämiseen aikaa liki yhtä paljon kuin siellä järjestettävään tilaisuuteen? Kun tapahtuman vihdoin saa käyntiin, muuttuuko osallistujien ääni helposti hitauden vuoksi robottiseksi tai jämähteleekö kuvayhteys aiheuttaen ikäviä katkoksia?
Näin ei tietenkään tarvitse olla.

Chromebox for Meetings on ratkaisu kaikille heikkojen ja hankalien videoneuvotteluratkaisujen kanssa painiskeleville. Se koostuu Googlen huippusuositusta Hangouts-videoneuvottelupalvelusta ja Google Apps-sovelluksista, joita käytetään Chromebox-laitteen avulla. Lisäksi mukana on HD-laatuinen verkkokamera, kaiutin/ mikrofoni ja kaukosäädin. Yhdessä nämä mahdollistavat korkealaatuisten videoneuvottelujen järjestämisen, joita ei häiritse sen kummemmin pätkivä ääni tai kuva, kuin yhteydenmuodostamisen ongelmatkaan.


Ominaisuuksista kiinnostavimmat:

  • Videoneuvottelut pystyyn hetkessä. Virtuaalinen kokoushuone on pystyssä hetkessä ja hallintanäkymän kautta voit hallinnoida muitakin tilaisuuksia. Chromebox for meetings sisältää häikeisevän nopean Intel Core i7-pohjaisen Chromeboxin, HD-laatuisen verkkokameran, kaiutin-mikrofoni yhdistelmän ja kaukosäätimen.  
  • Yksinkertaista ja helppoa. Astu huoneeseen, klikkaa videoneuvottelu käyntiin ja aloita. Niin helppoa se on. Tapahtumat voi helposti sopia etukäteen esimerkiksi Google Kalenterin avulla.
  • Kaikkien kanssa, kaikilta laitteilta. Videoneuvottelussa osallistujia voi kerrallaan olla 15. He voivat kirjautua tilaisuuteen omista neuvottelutiloistaan, kannettavilta tietokoneiltaan, tableteilta tai puhelimista. Käyttäjillä täytyy ainoastaan olla Gmail-tili käytössään. Yhteistyökumppanisi ja tai asiakkaasi eivät välttämättä vielä ole siirtyneet käyttämään Googlen tuotteita, mutta voit silti liittää heidät mukaan Chromebox for Meetings-tilaisuuteen. Perinteiset videoneuvotteluratkaisut voidaan yhdistää Hangoutsiin hyödyntäen uutta sovellusta nimeltään Vidyo. Puhelimia suosivat käyttäjät sen sijaan pääsevät mukaan UberConference-sovelluksen avulla.

Chromebox for Meetings on julkaistu aluksi vain Yhdysvalloissa, mutta tämän vuoden aikana tuote tuodaan saataville myös Eurooppaan. Informoimme tuotteen saatavuudesta Suomeen heti jahka tiedämme enemmän.

Tuotteen keskeiset osat, Google Apps-sovellukset ja sen sisältämät Hangouts-videoneuvottelut, ovat saatavilla kauttamme koska tahansa. Kuten myös Chrome-laitteet ja koulutukset kokonaisuuden hallintaan.
Lisätiedot: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Googlelta uusia sovelluksia luokkahuoneisiin
4 kesäkuuta, 2015

Vaikka kesälomat ovat pyörähtäneet jo monessa koulussa käyntiin, Google on julkaissut kaksi uutta kokeellisempaa sovellu...

Tehokasta tapahtumasuunnittelua - kiitos kaikille osallistujille!
Tehokasta tapahtumasuunnittelua - kiitos kaikille osallistujille!
20 toukokuuta, 2015

Järjestimme eilen Chrome-tapahtuman Helsingin Hilton Kalastajatorpalla yhteistyössä Googlen ja Businessforumin kanssa ku...

YubiKey - Opettajien ja oppilaiden käyttäjätunnusten suojauksen uusi tulokas
YubiKey - Opettajien ja oppilaiden käyttäjätunnusten suojauksen uusi tulokas
9 heinäkuuta, 2015

Yubikey on loistokeksintö tietoturvalliseen Google-tiliin kirjautumiseen. Se on uudenlainen suoja-avain, jota käytetään ...