Hangouts-videoneuvottelussa osallistujia voi kerrallaan olla 15. He voivat kirjautua tilaisuuteen omista neuvottelutiloistaan, kannettavilta tietokoneiltaan, tableteilta tai puhelimista. Käyttäjillä täytyy ainoastaan olla Gmail-tili käytössään. Yhteistyökumppanisi ja tai asiakkaasi eivät välttämättä vielä ole siirtyneet käyttämään Googlen tuotteita, mutta tämä ei ole ongelma, sillä voit silti liittää heidät mukaan Hangouts-videoneuvotteluun UberConference-sovelluksen avulla.

UberConference ominaisuuksia:
  • Neuvottelun tallentaminen MP3-äänitiedostoksi
  • Integroituvat sosiaalisen median profiilit LinkedIn, Google+ ja Facebook
  • Käyttäjän asettaminen äänettömälle
  • Dokumenttien jakaminen ja muokkaaminen Google Driveltä
  • HD-audio laatuinen ääni
  • PRO: jopa 100 osallistujaa, yli 40 maasta
  • mobiilikäyttö
  • ja paljon muuta...
UberConference Hangouts-videoneuvottelussa
UberConference on uusien ominaisuuksien julkistamisen myötä lisätty Google Hangouts-videoneuvottelujen lisätoimintoihin, jotka ovat käytössä kaikilla käyttäjillä, jotka ovat aktivoineet Google+ profiilin. Tällöin löydät UberConferencen suoraan Hangouts-ikkunan vasemmasta reunasta. Jos sovelluksen kuvake ei ole heti nähtävillä, lisää se valitsemalla alimmainen painike “Lisää sovelluksia”.  
Klikkaamalla sovelluksen kuvaketta Hangouts-ikkunassa, otat käynnissä olevaan videoneuvotteluun käyttöön UberConferencen ja näin mahdollistat osallistumisen myös puhelimitse käyttäjille, joilla ei Google-sovelluksia ole käytössä. 
Kun sovellus käynnistetään, ruudulle ilmestyy vahvistuspyyntö. 

Seuraavassa vaiheessa UberConferencen tiedot aukeavat Hangouts-ikkunan oikeaan reunaan. Näistä tiedoista löydät numeron ja PIN-koodin, jonka avulla videopuheluun voi liittyä. Oikeassa alareunassa on myös painike kutsujen lähettämiseksi, puhelun tallentamiseksi ja lukitsemiseksi ja UberConference puhelun päättämiseksi sulkematta itse Hangouts-videoneuvottelua.

UberConference Pro
Ilmaiseksi tuotteeseen voit tutustua Basic-version avulla, joka käytännössä tarkoittaa edellä mainittua tapaa hyödyntää UberConferencea. Saadaksesi käyttöösi kaikki UberConferencen ominaisuudet, valitse UberConference Pro. 
UberConference PRO tuo käyttöösi suomalaisen soittonumeron 09 42450409 ja 40 muuta maata samalla maksulla. 

Uberconferencen PRO tili integroituu Google Apps for Business tilisi kanssa saumattomasti, eli erillistä kirjautumista ei palveluun tarvita. Ensimmäisellä käyttökerralla valitset itsellesi yhdysvaltalaisen kiinteän puhelinnumeron, joka toimii samalla puhelinneuvottelutilasi “PIN”-koodina.

Osallistujien soittaessa suomalaiseen puhelinnumeroon näpytellään puhelinneuvottelun PIN koodiksi “1kiinteä numero# “.

UberConference PRO:n saat meiltä
Palvelu maksaa 8 EUR / nimetty käyttäjä / kk. Yhteen Hangouts-videoneuvotteluun voi samanaikaisesti soittaa enintään 100 henkilöä, eikä erillistä PIN-koodia kirjautumiseen tarvita.
Voit tilata palvelun kätevästi ja saada verkkolaskun yrityksellenne sähköpostilla myynnistämme osoitteesta myynti@verkkoaps.fi
UberConferencesta löytyy myös mobiiliaplikaatio Android ja iOS-laitteille. Lataaminen onnistuu  Google Playsta tai App Storesta.  
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ Hangouts On Air vihdoin myös Suomessa
15 elokuuta, 2012

Google Finland julkaisi tänään kauan odotetun ja takuulla mielekkään uutisen: Google+ Hangouts On Air on vihdoin käytett...

Kalenteri vinkki: muistutukset
Kalenteri vinkki: muistutukset
19 kesäkuuta, 2012

Hyvä tapa merkitä ja muistaa tärkeät tapahtumat Google Kalenterissa on asettaa niihin muistutus joko sähköpostilla ja po...