Gmailin uuden kirjoitusikkunan kehitystyön perustana on ollut käyttäjien tarpeet. Tutkimuksen mukaan vain noin 4 prosentissa viestejä käyttäjät muotoilevat tekstiä ja siksi muotoiluasetukset on uudessa viestinkirjoitusikkunassa siirretty alareunan painikkeen alle. Näin ikkunan yleisilme on saatu selkeämmäksi ja mahdollistettu käyttäjien keskittyminen paremmin itse viestin laadintaan.

Lisäksi tutkimukset osoittivat, että käyttäjät jotka muotoilevat viestiluonnoksen tekstiä, todennäköisesti muotoilevat sitä myös uudelleen. Siksi muotoiluasetukset aukeavat automaattisesti samassa viestissä kun työstämistä jatketaan.

Käyttäjien on myös mahdollista testata uusia pikanäppäimiä tekstinmuotoilussa. (http://goo.gl/yacy3)

Lähde ja kuva: Gmail

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta Gmailissa: muotoile lomavastaajan teksti
Uutta Gmailissa: muotoile lomavastaajan teksti
18 joulukuuta, 2012

Tänään on julkaistu Gmailin Lomavastaajaan uusia ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista muotoilla Lomavastaajan vie...

Uutta Gmailissa: muotoile lomavastaajan teksti
Uutta Gmailissa: muotoile lomavastaajan teksti
18 joulukuuta, 2012

Tänään on julkaistu Gmailin Lomavastaajaan uusia ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista muotoilla Lomavastaajan vie...

Lisää uutta Drivessä!
Lisää uutta Drivessä!
26 huhtikuuta, 2013

Drivellä dokumenttien yhteismuokkaus saa uudistuksia, joiden avulla on entistä helpompi työskennellä yhdessä.