Viime aikoina Google Drive on saanut useita pieniä päivityksiä, joiden ansiosta sen käyttäminen jälleen kerran askeleen verran tehokkaampaa.

  • Etsi henkilöä: Etkö muista henkilön nimeä joka jakoi sinulle dokumentin? Nyt Driven haku automaattisesti täydentää kun aloitat kirjoittamaan vaikkapa vain ensimmäisen krijaimen, kuten Gmailinkin haku.
  • Katsele Google Earth -tiedostoja: Nyt on mahdollista avata ja katsella Google Earth -tiedostoja Drivestä.
  • Luo uusia kansiota samalla kun järjestät vanhoja:  Samalla kun järjestät tiedostojasi Drivessä, voit myös luoda uuden kansion.
  • Vedä ja tiputa kansioita Chromessa: Jos olet  Chrome -käyttäjä, voit nyt vetää ja tiputtaa kokonaisia kansiot työpöydältäsi Driveen.
  • Haku myös roskakorista: Haku etsii nyt myös roskakorista

Lähde: Google Drive Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ uutuutena Tapahtumat
Google+ uutuutena Tapahtumat
28 kesäkuuta, 2012

Google+ on jälleen saanut käyttäjien toiveisiin pohjautuvan, kauan odotetun uutuustoiminnon: Tapahtumat.

Uutuus: Google Trusted Stores
Uutuus: Google Trusted Stores
8 kesäkuuta, 2012

Internetissä shoppailu on nykyään hyvin arkipäiväistä: helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Suosion räjähtäessä erilaisia verk...

Työskentelyä tehostavia tapoja Drivessä
Työskentelyä tehostavia tapoja Drivessä
15 marraskuuta, 2012

Viime aikoina Google Drive on saanut useita pieniä päivityksiä, joiden ansiosta sen käyttäminen jälleen kerran askeleen ...