Google Workspace for Education (entinen G Suite for Education) on laaja kokonaisuus turvallisia, joustavia ja helppokäyttöisiä oppimisen ja opettamisen työkaluja, jotka sopivat käyttöön kaikilla kouluasteilla. Google Workspace for Educationia käyttää jo yli 170 miljoonaa oppilasta ja opettajaa ympäri maailmaa.

Monet Google Workspace for Educationin työkaluista voivat olla käyttäjälle jo entuudestaan tuttuja, kuten sähköpostisovellus Gmail, videopuhelusovellus Google Meet tai kalenterisovellus Google Kalenteri.

Tutut työvälineet ja monet muut kuuluvat Google Workspace for Education -kokonaisuuteen, josta on oppilaitoksille tarjolla neljä eri versiota. Niiden ansiosta oppilaitos voi valita käyttöönsä ominaisuudet, jotka sopivat juuri sen tarpeisiin. Versioista yksi on maksuton ja kolme maksullista.

Kuvan sovellukset ovat käytössä kaikissa neljässä versiossa:

Joustoa, ajan säästöä ja oppimisen mahdollisuuksia kaikille

Google Workspace for Education -työkalut istuvat monenlaiseen oppimiseen ja opettamiseen. Työvälineiden yhdessä työskentelyä helpottavat ominaisuudet tekevät työskentelystä sujuvampaa, kun kaikki työkalut ovat saatavilla milloin ja mistä vain yhdellä kirjautumisella.

Katso tästä Cloudpointin kesän 2021 kesätyöntekijöiden tekemä video yhdessä työskentelystä Googlen työvälinein eri aikoina ja paikoissa.

Opettajan työtä Google Workspace for Education -työvälineet, kuten Classroom, helpottavat merkittävästi: tehtävien ja oppituntien suunnittelu, tiedon jakaminen ja oppilastöiden arviointi on helppoa, kun kaikki on saatavilla yhdestä paikasta. 

Google Workspace for Education huomioi myös erilaiset oppimisen tyylit. Monipuoliset esteettömysominaisuudet helpottavat erilaisten oppijoiden arkea. 

Esittelemme tulevissa blogipostauksissa tarkemmin Google Workspace for Educationin eri versioita. Voit vertailla versioita myös tällä sivulla.

Cloudpointissa autamme mielellämme sopivan Google Workspace for Education -version valinnassa. Ota yhteyttä, niin jutellaan

PS Cloudpointin Google for Education -koulutuksista saat apua, jos haluat oppilaitoksesi opettajille entistäkin paremmat taidot Google Workspace for Education -työkalujen käyttöön!

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!