Olemme aktiivisesti mukana ITK-konferenssissa – tule workshoppaamaan kanssamme! 

Cloudpoint oy, Google for Education, Edudata.io ja Trelson Assessment järjestävän yhdessä mahtavia workshoppeja ITK-konferenssin aikana. Workshopeissa osallistujat pääsevät sukeltamaan opetusalan puhutuimpiin aiheisiin ja vahvistamaan tietämystä tekoälyn ja koneoppimisen, opetuksen tietosuojan, tietoturvan ja digitaalisten koeympäristöjen sekä -arviointien teemoihin.

Osallistuminen workshoppeihin on ilmaista mutta paikkoja on rajoitetusti, joten pidäthän kiirettä ja ilmoittaudu pian mukaan! 

Olemme myös ständeilemässä konferenssin ajan ständillä 332–333, tule moikkaaman meitä!

edudata blog (1)

Keskiviikko 17.4. workshoppäivä klo 10–16 (3 paikaa jäljellä)

Ota kaikki ilo ja hyöty irti ITK-konferenssista ja tule viettämään ensimmäinen päivä mielenkiintoisten workshoppien parissa Cloudpointin, Google for Education ja Edudata.io kanssa Scandic Aulangolla. Päivän aikana ilmoittautuneet osallistuvat yhteensä kolmeen 90 minuuttia kestävään workshoppiin, joiden aiheina ovat: 

  • Tekoäly ja koneoppiminen opetuksessa-workshop. Pääset herättelemään ajatuksia millaiselta tekoälyntäyteinen tulevaisuus voisi näyttää opetuksen näkökulmasta ja kuulemaan millaisiin säädöksiin ja uhkiin on hyvä varautua ennaltaehkäisevästi. Workshopin aikana tutustutaan tekoälyn ja koneoppimisen käytänteisiin ja perehdytään erityisesti Googlen uusimpien tekoälyratkaisujen kuten Geminin ominaisuuksiin, jotka auttavat kehittämään opetusta. 

  • Opetuksen tietosuoja-workshop. Opetuksen tietosuojan ympärillä puhutaan paljon lapsen ja nuoren oikeudesta tietosuojan mukaiseen oppimisympäristöön, joka opetuksen järjestäjän tulee tarjota. Tässä työpajassa Edudata.io tietosuojapalvelun tietosuojaan erikoistuneet lakiasiantuntijat syventyvät tietosuojan ajankohtaisiin aiheisiin ja kertovat siitä, kuinka digitaalisista sovelluksista saadaan tietosuojan mukaisia lakien vaatimilla riski- ja vaikutustenarvioinneilla. Pääset kuulemaan tietosuojan uhkista sekä mitä tapahtuu jos digitaalisia sovelluksia ei tarkasteta ja tietosuojasta ei huolehdita, sekä siitä miten opetuksen järjestäjä voi ottaa askeleen kohti vahvaa tietosuojaa.  
  • Hakkeri vs. Google -workshop.  Cloudpointin tekniikan asiantuntijoiden järjestämässä workshopissa tutustutaan jännittäviin ja mielenkiintoisiin aiheesiin tietoturvan näkökulmista. Osallistujat pääsevät astumaan hakkereiden saappaisiin, ymmärtämään heidän toimintatapojaan ja oppimaan kuinka organisaation tietoja voidaan suojella Googlen ympäristöissä. Työpaja sopii jokaiselle, joka haluaa ottaa askeleen kohti parempaa tietoturvaa.  

Lue lisää ja ilmoittaudu koko päivän kestävään workshoppäivään klikkaamalla tästä! 

ITK to

Torstai 18.4. workshopit (Yksi paikka jäljellä klo 14) 

Konferenssin toisena ja kolmantena päivänä järjestämme lyhyempiä 45 minuutin workshoppeja, joiden teemoina ovat tekoäly ja koneoppiminen opetuksessa sekä digitaaliset arvioinnit koeympäritöissä. 

Workshop: Tekoäly ja koneoppiminen opetuksessa  

Tule kuulemaan tekoälyn ja koneoppimisen ihmeellisestä maailmasta workshoppiimme ja opi hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti arjen askareissa. Pääset herättelemään ajatuksia millaiselta tekoälyntäyteinen tulevaisuus voisi näyttää opetuksen näkökulmasta ja kuulemaan millaisiin säädöksiin ja uhkiin on hyvä varautua jo etukäteen. Workshopin aikana tutustutaan tekoälyn ja koneoppimisen käytänteisiin ja perehdytään erityisesti Googlen uusimpien tekoälyratkaisujen kuten Geminin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin opetusympäristöissä. 

  • Saat kattavan ymmärryksen tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksista
  • Opit, miten tekoäly mullistaa koulutusta ja muita aloja
  • Ymmärrät tekoälyyn liittyviä säädöksiä ja vastuullisen käytön tärkeyttä
  • Saat käytännönläheisiä vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen omassa työssäsi

Workshopit järjestetään klo 10:00, 12:00 ja 14:00!

Ilmoittaudu tästä >>

 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Opettajan pedagoginen vapaus vs. tietosuoja -webinaari
Opettajan pedagoginen vapaus vs. tietosuoja -webinaari
29 elokuuta, 2023

Tervetuloa Edudata.io:n ja Cloudpointin järjestämään Opettajan pedagoginen vapaus vs. tietosuoja -webinaariin tiistaina ...

Tietosuojakoulutukset ovat nyt osa Cloudpointin koulutustarjontaa
Tietosuojakoulutukset ovat nyt osa Cloudpointin koulutustarjontaa
21 helmikuuta, 2022

Cloudpoint tarjoaa opettajille, tvt-opettajille ja rehtoreille suunnattua tietosuojakoulutusta. Opetuksessa käytetään ny...