Jälleen kerran Edudata.ion ja Cloudpointin järjestämä tietosuojawebinaari herätti suurta kiinnostusta opetuskentällä opettajista, rehtoreihin, tietosuojavastaaviin ja aina sivistysjohtajiin ja päättäjiin asti. 

Haluamme vahvistaa tietoisuutta tietosuojan aiheista ja siksi nyt jokaisella on mahdollisuus katsoa tapahtuma jälkikäteen ja hyödyntää materiaaleja omassa kunnassaan, kaupungissaan tai koulussaan. 

 

Ladattava esitysmateriaali ja tallenne sinun käyttöösi!

Kyselytunnin teemana oli keskustella tietosuoja-aiheista, joista katsojamme halusivat erityisesti kuulla. Kysymyksiä oli mahdollista esittää anonyymisti ennen tapahtumaan osallistumista ja oli hienoa nähdä, että ihmiset rohkaistuvat kysymään mieltä askarruttavia ja tärkeitä asioita. 

Me Cloudpointilla ja Edudata.io:lla huolehdimme jo yli 70 Suomen kaupungin ja kunnan tietosuojasta. Lakiasiantuntijamme ovat erikoistuneet Euroopan unionin tietosuoja-asetukseen, kansallisiin tietosuojaan liittyviin lakeihin ja ohjeistuksiin sekä opetuksen lainsäädäntöön. Webinaarin aikana pääsette kuulemaan GDPR-asiantuntijoidemme vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin ja inspiroitumaan tärkeistä aiheista tietosuojan ympärillä. 

 

Lue lisää Cloudpointin tietosuojapalvelusta, Edudata.io:sta >>

Oppijoiden tietosuojasovellus ja opetuksen tietosuojapalvelu Edudata.io

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Forms -kyselyjen luominen suoraan Classroomista käsin on nyt mahdollista
Google Forms -kyselyjen luominen suoraan Classroomista käsin on nyt mahdollista
11 joulukuuta, 2018

Kauan odotettu ja opettajien työtä helpottava toiminto on vihdoin Classroomissa: Nyt voit luoda Forms-kyselyn opiskelijo...

Näin luot kyselyn Google Formsilla
2 marraskuuta, 2018

Jos et vielä ole tutustunut Googlen helppokäyttöiseen Forms-lomaketyökaluun, kannattaa napata tämä ohje talteen. Formsia...