Tekstiä päivitetty 22.11.2021

Pandemia-ajan hiljaiselon jälkeen myös opetusalan tapahtumissa alkaa näkyä elonmerkkejä. Ja sehän tarkoittaa, että cloudpointilaisetkin pääsevät tapaamaan asiakkaitaan yhä enemmän kasvotusten! 

MARRASKUU:

Cloudpoint on mukana 25.-26. marraskuuta järjestettävässä Suomen rehtoreiden Pro Rexi -tapahtumassa. Jos olet tulossa paikalle, niin tule ihmeessä nykäisemään hihasta osastollemme! 

JOULUKUU:

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa, eli tutummin ITK, on lykkääntynyt koronan takia jo useamman kerran, mutta perinteikäs, tuhansia kävijöitä keräävä digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma järjestetään lopulta Hämeenlinnan Aulangolla 1.-3. joulukuuta. 

Screenshot 2021-10-01 14.13.39

Cloudpointin omalla osastolla AR5-AR6 pääset kaikkina kolmena tapahtumapäivänä muun muassa tapaamaan asiantuntijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä osallistumaan kilpailuun, jossa voi voittaa hienon elämyspalkinnon valitsemalleen koululle. 

> Lue ITK:n ohjelmasta tarkemmin tästä postauksesta

 
WEBINAARIT:

Jos et pääse tapahtumiin, niin tule ihmeessä marraskuun maksuttomiin webinaareihimme! Napakan mittaisten miniwebinaariemme tarkoituksena ei ole puuduttaa ketään puhuvilla päillä, vaan tarjota käytännönläheistä, arkea helpottavaa tietoa. Jos webinaarien ajankohta ei osu kalenteriisi, ilmoittaudu silti mukaan, sillä lähetämme webinaaritallenteet ilmoittautuneille. 

Katso videomaistiainen webinaareista tästä: 

 

> Lue Cloudpointin webinaarien aiheista lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan! 

 

 

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Tietovisaa, tapaamisia ja jouluisia herkkuja Cloudpointin ITK-osastolla
Tietovisaa, tapaamisia ja jouluisia herkkuja Cloudpointin ITK-osastolla
22 marraskuuta, 2021

Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa -tapahtuma Hämeenlinnan Aulangolla on aivan nurkan takana. Toivottavasti tavataa...

Google for Education esillä ITK2015-tapahtumassa
Google for Education esillä ITK2015-tapahtumassa
15 huhtikuuta, 2015

Opetusteknologiaan keskittyvä ITK2015-tapahtuma starttaa tänään ja jatkuu perjantaihin asti. Google for Education-sovell...

Voita Cloudpointin ITK-kisassa koulullesi mentalisti Pete Poskiparran esiintyminen
Voita Cloudpointin ITK-kisassa koulullesi mentalisti Pete Poskiparran esiintyminen
3 marraskuuta, 2021

Haluatko tarjota koulusi tai oppilaitoksesi oppilaille unohtumattoman elämyksen? Siihen avautuu mahdollisuus ITK-konfere...